7even Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Nie wiem czy inni użytkownicy Twojego moda też to mają, ale u mnie dziś po krótkiej aktualizacji nie działa większość modów. Wyjątki które zauważyłem to xvm, celownik Damoklesa ( co najśmieszniejsze to z nim zazwyczaj masz sporo kłopotów) działa też przeładowanie od zj. Jeśli ktoś jeszcze potwierdzi te problemy to wstawię logi, jeśli nie to reinstall wota. Dzisiaj odinstalowałem mody i sprawdziłem samą grę i wszysto było ok. Zainstalowałem mody na nowo i wszystko na razie działa... dziwne. Dorzucę pliki ale teraz nie wiem czy to coś da. _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Edited October 9, 2016 by 7even 1
Mariusz98 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ja potwierdzam. W porównaniu do wersji paczki v.9.16_02 to w obecnej v.9.16_03 (sporo rzeczy nie działa, a działała w wersji 9.16_02). 1
Administrator Aslain Posted October 10, 2016 Administrator Posted October 10, 2016 Pobierz najnowszy instalator, i sprawdz na nim. Samo potwierdzam niestety nie wnosi wiele do tematu. Malo jest prawdpodopodobne ze az tyle rzeczy nie dziala.... dlatego poroponuje zaczac sprawdzac od swojego komputera, antywiry itp.
7even Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 Pomogło odinstalowanie całkowite modów (nie nadinstalowywanie) i instalacja najnowszych. Temat do zamknięcia.
Recommended Posts