KissMyCat Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Witam.Mam problem z contouricons, a mianowicie z wyświetlającymi się w lustrzanym odbiciu nazwy czołgów pod TAB. Do około południa (dokładniej do restartu serwera) ten modzik działał w 100% bez żadnych zarzutów, a po restarcie taka niespodzianka. Próbowałem to jakoś naprawić m.in. zmieniając wartość w WOT CT/res_mods/xvm/configs/Aslain>battle.xc z false na true i na odwrót ale to nic nie dawało poza tym, że lustrzane odbicie występowało w innym miejscu. Robiłem czystkę w res_mods i wgrywałem wszystko na nowo ale to też na nic.
Administrator Aslain Posted November 1, 2014 Administrator Posted November 1, 2014 Mówisz o wersji 9.4 CT?
Administrator Aslain Posted November 1, 2014 Administrator Posted November 1, 2014 Wydaje mi sie ze trzeba poczekac na kolejna wersje XVM, widac w test3 cos zmienili.
KissMyCat Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Z tym, że właśnie w tym teście obecnym zacząłem dopiero XVM'a używać i wszystko dobrze działało nawet kilka modów z globalnego serwera wot 9.3 dopiero po wczorajszym restarcie serwera, który był około południa coś mi się przestawiło. /Edit: Po restarcie nie było żadnych aktualizacji.
Recommended Posts