KissMyCat Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Witam.Mam problem z contouricons, a mianowicie z wyświetlającymi się w lustrzanym odbiciu nazwy czołgów pod TAB. Do około południa (dokładniej do restartu serwera) ten modzik działał w 100% bez żadnych zarzutów, a po restarcie taka niespodzianka. Próbowałem to jakoś naprawić m.in. zmieniając wartość w WOT CT/res_mods/xvm/configs/Aslain>battle.xc z false na true i na odwrót ale to nic nie dawało poza tym, że lustrzane odbicie występowało w innym miejscu. Robiłem czystkę w res_mods i wgrywałem wszystko na nowo ale to też na nic. Link to comment
Administrator Aslain Posted November 1, 2014 Administrator Share Posted November 1, 2014 Mówisz o wersji 9.4 CT? Link to comment
KissMyCat Posted November 1, 2014 Author Share Posted November 1, 2014 Tak, zgadza się. Link to comment
Administrator Aslain Posted November 1, 2014 Administrator Share Posted November 1, 2014 Wydaje mi sie ze trzeba poczekac na kolejna wersje XVM, widac w test3 cos zmienili. Link to comment
KissMyCat Posted November 1, 2014 Author Share Posted November 1, 2014 Z tym, że właśnie w tym teście obecnym zacząłem dopiero XVM'a używać i wszystko dobrze działało nawet kilka modów z globalnego serwera wot 9.3 dopiero po wczorajszym restarcie serwera, który był około południa coś mi się przestawiło. /Edit: Po restarcie nie było żadnych aktualizacji. Link to comment
Recommended Posts