mutopompka Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Witam. Po instalacji modpacka w wersji #17 jak i #18 w panelu z wynikami misji po bitwie i kliknięciu "szczegóły" nie wyświetlają się. Mam zwykły garaż. Do tego czasami w zaproszeniach zamiast "akceptuj / odrzuć" mam "statystyki czołgów / reset". Dodam, że w katalogi ASLAINS_CUSTOM_MODS siedzi paczka @Partola "ze statystykami sesji v3" z którą dotychczas nie miałem problemu, a zauważyłem, że instalator wypakowuje ją zamiast do RES_MODS do głównego katalogu gry. Poradziłem sobie w ten sposób, że po instalacji po prostu przenoszę katalogi 0.9.16 i config paczki ze statystykami do res_mods. Jak możesz w wolnej chwili sprawdź czy czasem nie "namieszałeś" w sekcji rozpakowywania osobnych modów z katalogi ASLAINS_CUSTOM_MODS. W załączeniu logi: _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted October 22, 2016 Administrator Posted October 22, 2016 Zobacz jakie sciezki sa w tej paczce patrola, bo to ma znaczenie. Instalacji modow z ASLAINS_CUSTOM_MODS nie tykalem od dawna, nie moglo sie nagle popsuc bez powodu Ew. daj mi linka do tego co masz w tym folderze to sam sprawdze. Co do bledu "szczegoly" jest on znany i nienaprawialny na te chwile, podobno to blad od WG. Quote
Recommended Posts