Jump to content

Graficzne Statystyki Sesji by _Patrol

Recommended Posts

Posted (edited)

Odpowiem Ci tak, jak jest napisane w jego paczce (mowa o @Patrola):

"

INFORMACJA DLA AUTORÓW PACZEK MODÓW:

Jeżeli jesteś autorem paczki modów i chcesz dodać do paczki moją wersję statystyk sesji musisz wiedzieć, że jeżeli Twoją paczkę modów pobiera się przez strony jak adfly
zapomnij o dodaniu mojej wersji do paczki modów.
Jeżeli nie próbujesz zarobić na mojej pracy i chcesz dodać mój konfig do paczki modów zapytaj mnie kulturalnie czy wyrażam na to zgodę, wysyłając mi prywatną wiadomość
na oficjalnym forum gry world of tanks lub w grze.

Pozdrawiam _Patrol z www.awolf.eu"

Powyższe to całość w pliku informacyjnym o paczcze @Partola.

PS. Sam ją używam i wg mnie jest naprawdę świetna. A paczka zip leży sobie w Aslains_Custom_Mods

Edited by mutopompka
literówki
  • Upvote 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Administrator
Posted
1 hour ago, medalikarz said:

Wyszła właśnie wrsja v10. Ze zmian dodane zostało: asysta gąski, asysta radio oraz zmieniona została nazwa "asysta" na "asysta łącznie".

http://www.awolf.eu/load/mods_world_of_tanks/statystyki/statystyki_sesji_by_patrol_0_9_16/44-1-0-1993

Dzieki, zaktualizowalem po stronie servera DLC, nalezy przeinstalowac paczke z czyszczeniem tego folderu, i odptaszkowac zabezpieczanie statystyk sesji na czas tej aktualizacji.

Posted

witam czy bedzie aktualizacja bo wyszla nowa wersja  Patrola i zauwazylem ze sa zwisy w grze

Zmiany z dnia 03.12.2016 czyli v10spore zmiany , zmiany w kodzie , dodałem: asysta gąski, asysta radio , zmieniłem nazwę "asysta" na "asysta łącznie"inne drobne zmiany

• Administrator
Posted

Odpowiedz w moim poprzednim poscie. A normalna aktualizacja bez potrzeby czyszczenia DLC bedzie moze dzisiaj. :)

Posted (edited)

dz za aktualizacje, a tak pro po  statystyk od Patrola to powiem tak jeśli są stare to zauważyłem ze strasznie sie ścina z innymi modami lub nawet  kraszuje  grę nie wiem co on tam ma i dlaczego takie rzeczy tylko na jego statystykach występują .

Edited by GummyBeer
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • Administrator
Posted

Zaktualizowalem to pare godzin temu, wlacz modpacka , wczysc folder dlc i przeinstaluj mody, ale to moze trwac dlugo bo serwer jest pod duzym obciazeniem dzisiaj.