PowerMonster Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Witam,Dziś odinstalowałem paczusie od aslaina bo chciałem sobie nowy celownik zainstalować kiedy Włączyłem instalke wybrałem żeby mi pokazywało wygląd i dźwięk modów kliknąłem dalej i jeszcze raz dalej wybrałem miejsce gdzie mam zainstalowanego wota i o to taki błąd Runtime Error (at 198:38) nie można odnaleźć określonego modułu,ProgID:Msxml2.DOMDocument.6.0 Reset komputeru wogóle nie pomaga i pobranie starszych wersji też nie dźiała Jeżeli chodzi o loga to niewiem jak zdobyc Quote
mutopompka Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 możesz pokazać screena z tego błędu? I jeszcze jaki system? Być może pokopane masz pliki Visual C++ Microsoftu. Być może wystarczy przeinstalować ten moduł? Quote
PowerMonster Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 (edited) A system to windows 7 i pobierałem nawed starsze jego paczki ale nie działa wersje a visual c++ mam takie 2005 2008 2010 2012 2013 i 2015 a tutaj masz screena Edited November 1, 2016 by PowerMonster Zapomniałem napisać kilku zdań Quote
Administrator Aslain Posted November 1, 2016 Administrator Posted November 1, 2016 Doinstaluj to do systemu windows https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=3988 Quote
PowerMonster Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 Pobrałem wszystkie lecz nie działa Quote
Administrator Aslain Posted November 1, 2016 Administrator Posted November 1, 2016 No to nie wiem, ta metoda zawsze pomagala. Po prostu brakuje bibliotek w systemie windows, sa one wymagane do dzialania instalatora. Quote
PowerMonster Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 Ta instalacje tego co mi podałeś przebiega troche dziwnie klikam uruchom tam sie laduje szybko i nagle finish to troche dziwne bo instalatorze nic nie robie Quote
Administrator Aslain Posted November 1, 2016 Administrator Posted November 1, 2016 Byc moze potrzebujesz jakiejs innej wersji, dla swojego systemu. Quote
PowerMonster Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Jest Problem bo ja mam to zainstalowane Quote
PowerMonster Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 te co mi podales lecz instalator nie dziala Quote
Administrator Aslain Posted November 6, 2016 Administrator Posted November 6, 2016 Winny jest system na ktorym instalacji dokonujesz, nie ma on komponentu potrzebnego przez instalator, plik ktory podalem zawsze wszystkim (bardzo nieliczynym - pare przypadkow w skali 6 lat) pomagal z tym problemem. Quote
PowerMonster Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Tylko jest dziwne ze wczesniej mi dzialalo normalnie a teraz nie no szkoda musze poszukac modow Quote
Recommended Posts