Jump to content

Problem z instalacją

Recommended Posts

Posted

Witam,Dziś odinstalowałem paczusie od aslaina  bo chciałem sobie nowy celownik zainstalować kiedy Włączyłem instalke wybrałem żeby mi pokazywało  wygląd i dźwięk modów kliknąłem dalej i jeszcze raz dalej wybrałem miejsce gdzie mam zainstalowanego wota i o to taki błąd  Runtime Error (at 198:38) nie można odnaleźć określonego modułu,ProgID:Msxml2.DOMDocument.6.0   Reset komputeru wogóle nie pomaga :( i pobranie starszych wersji też nie dźiała

Jeżeli chodzi o loga to niewiem jak zdobyc

Posted

możesz pokazać screena z tego błędu?

I jeszcze jaki system?

Być może pokopane masz pliki Visual C++ Microsoftu. Być może wystarczy przeinstalować ten moduł?

Posted (edited)

A system to windows 7 i pobierałem nawed starsze jego paczki ale nie działa wersje a visual c++ mam takie 2005 2008 2010 2012 2013 i 2015 a tutaj masz screena

potrzebne.png

Edited by PowerMonster
Zapomniałem napisać kilku zdań
  • Administrator
Posted

No to nie wiem, ta metoda zawsze pomagala. Po prostu brakuje bibliotek w systemie windows, sa one wymagane do dzialania instalatora.

• Administrator
Posted

Winny jest system na ktorym instalacji dokonujesz, nie ma on komponentu potrzebnego przez instalator, plik ktory podalem zawsze wszystkim (bardzo nieliczynym - pare przypadkow w skali 6 lat) pomagal z tym problemem.