paolo Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 (edited) Witam wszystkich serdecznie i mam pytanie....Czy istnieje mod pokazujący jakie przeciętnie mieliśmy szanse na zwycięstwo w trakcie wszystkich bitew danego dnia? Chętnie bym taki mod sobie dodał do paczki Aslaina Edited November 26, 2016 by paolo Quote
mutopompka Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Jedno zasadnicze pytanie: po co? Skoro liczy się aktualna bitwa, a nie to co BYŁO??? No i komu to potrzebne i po co? Quote
Administrator Aslain Posted November 29, 2016 Administrator Posted November 29, 2016 Moda takiego nie ma, trzeba by recznie pisac wszystkie szansy i potem sobie srednia obliczyc. Quote
paolo Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Dzięki za odzew;). A teraz do mutopompki..po co? dla statystyk i potrzebne to jest mnie. Wiem Aslain że można sobie policzyć, ale ile o ile wygodniejsze byłoby podanie tego w modzie na tacy Quote
Administrator Aslain Posted November 30, 2016 Administrator Posted November 30, 2016 Spytaj na koreanrandom, byc moze ktos podrzuci Ci jakis skrypt py ktory bedzie to robil za Ciebie. Quote
Recommended Posts