robertrozmus Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Tak jak w temacie po kliknięciu ikonki wydarzenia jedynie co widzę to "Nieotworzone skrzynie:1" i :"Otwórz" którego nie da się kliknąć. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted December 16, 2016 Administrator Posted December 16, 2016 W pytonie jedyny blad to z updatera, mozesz go usunac na razie? Powiadamiacza o aktualizacjach aslaina. Usun Hangmana. Quote
robertrozmus Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Bez powiadomienia też nie działa. Quote
graczwot-a Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Podłącze się do tematu też mam to samo. Powiadomienia zawsze miałem wyłączone (zawsze przed wejściem do gry sam sprawdzam ). _Aslain_logs.zip python.log xvm.log 8 minutes ago, graczwot-a said: Podłącze się do tematu też mam to samo. Powiadomienia zawsze miałem wyłączone (zawsze przed wejściem do gry sam sprawdzam ). _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Dodam że odinstalowałem modpack-a i działa. Quote
graczwot-a Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Ok. Po usunięciu Hangman choinka działa. Pozdro Quote
kszys Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 zainstaluj jeszcze raz odznaczając tego moda lub pobierz najnowszą paczkę Quote
vesi Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Ja odznaczyłam wszystkie dodatkowe opcje garażu i dopiero zadziałało (nie miałam włączonych modyfikacji) Edited December 16, 2016 by vesi Quote
Recommended Posts