Jump to content

Panele graczy lustrzane odbicie ikonek pojazdów.

Recommended Posts

• Administrator
Posted

W sensie gdzie, na ekranie ladowania bitwy? Jesli tak to jest to znany problem XVM, który moze kiedys naprawią. 

Aha widze w temacie cos o panelach, moze zalacz fotke zeby bylo jasne o czym mowisz.

Posted

Jak wchodzisz do bitwy i wyświetla Ci obie drużyny to moja po lewej jest okej natomiast ta po prawej ma lustrzane odbicie nazw pojazdów

shot_042.jpg

• Administrator
Posted

Ekran ładowania bitwy nie zostal naprawiony od czasu wyjscia 9.17, tak jest od poczatku. Jak naprawią to bedzie dodane do paczki.

Pisalem juz o tym...

• 5 years later...
Posted

Jak się okazuje ja mam tak nadal. Po uruchomieniu wota pierwsza bitwa jest ok ale wszystkie następne niestety już mam odwrócone ikony i brak kolorów na panelu graczy ale gracze po wskazaniu celownikiem mają statystyki aktywne.

• Administrator
Posted
22 hours ago, goostlic said:

Jak się okazuje ja mam tak nadal. Po uruchomieniu wota pierwsza bitwa jest ok ale wszystkie następne niestety już mam odwrócone ikony i brak kolorów na panelu graczy ale gracze po wskazaniu celownikiem mają statystyki aktywne.

6 lat temu to byl inny problem, jedyne co wspolne to nazwa tematu. Niestety nie moge pomoc, ale mozesz prosic tworcow XVM o pomoc na ich forum https://koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/

Zapewnie bledy w ich modzie.

Jesli masz WIndows 7 zaktualizuj do nowego.