kriston Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Jak w temacie problem z drużyną przeciwnika ma lustrzane odbicie ikonek pojazdów opcja instalacji dla xvm zaznaczona modpack najnowszy .12 _Aslain_logs.zip xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted December 28, 2016 Administrator Posted December 28, 2016 W sensie gdzie, na ekranie ladowania bitwy? Jesli tak to jest to znany problem XVM, który moze kiedys naprawią. Aha widze w temacie cos o panelach, moze zalacz fotke zeby bylo jasne o czym mowisz. Quote
kriston Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Jak wchodzisz do bitwy i wyświetla Ci obie drużyny to moja po lewej jest okej natomiast ta po prawej ma lustrzane odbicie nazw pojazdów Quote
Administrator Aslain Posted December 28, 2016 Administrator Posted December 28, 2016 Ekran ładowania bitwy nie zostal naprawiony od czasu wyjscia 9.17, tak jest od poczatku. Jak naprawią to bedzie dodane do paczki. Pisalem juz o tym... Quote
kriston Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 No to czekamy dzięki za diagnozę Quote
Administrator Aslain Posted December 29, 2016 Administrator Posted December 29, 2016 Poki co odwrocilem ikonki bo to wnerwiające Quote
goostlic Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Jak się okazuje ja mam tak nadal. Po uruchomieniu wota pierwsza bitwa jest ok ale wszystkie następne niestety już mam odwrócone ikony i brak kolorów na panelu graczy ale gracze po wskazaniu celownikiem mają statystyki aktywne. Quote
Administrator Aslain Posted August 1, 2022 Administrator Posted August 1, 2022 22 hours ago, goostlic said: Jak się okazuje ja mam tak nadal. Po uruchomieniu wota pierwsza bitwa jest ok ale wszystkie następne niestety już mam odwrócone ikony i brak kolorów na panelu graczy ale gracze po wskazaniu celownikiem mają statystyki aktywne. 6 lat temu to byl inny problem, jedyne co wspolne to nazwa tematu. Niestety nie moge pomoc, ale mozesz prosic tworcow XVM o pomoc na ich forum https://koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/ Zapewnie bledy w ich modzie. Jesli masz WIndows 7 zaktualizuj do nowego. Quote
Recommended Posts