kwasek32 Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 (edited) Witam. Problem jest nastepujacy. Po odpaleniu bitwy , przez caly czas jej trwania mam scinki gry losowe /srednie/mocne z rozna przerwa czasowa miedzy nimi . Zainstalowany 0.3_17 . Caly czas taki komunikat jest w logach : "2017-02-14 23:47:56.002: ERROR: [EXCEPTION] (scripts/common/Event.py, 46): Traceback (most recent call last): File "scripts/common/Event.py", line 44, in __call__ File "scripts/client/gui/Scaleform/daapi/view/battle/shared/consumables_panel.py", line 420, in __onGunReloadTimeSet File "scripts/client/gui/Scaleform/daapi/view/meta/ConsumablesPanelMeta.py", line 40, in as_setCoolDownTimeS Exception: PyGFxValue - Failed to invoke method as_setCoolDownTime." _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Edited February 15, 2017 by kwasek32 Quote
Administrator Aslain Posted February 15, 2017 Administrator Posted February 15, 2017 Błedy w pythonie które wymieniłes powoduje mod: duże cyfry na ikonach amunicji Mod zostanie usunięty z paczki. Nie gwarantuje że to załatwi problem ze ścinkami który masz, ale na dobry początek warto sprawdzić. Quote
kwasek32 Posted February 15, 2017 Author Posted February 15, 2017 ogolnie bez moda i innych dodatkow gra mi smiga idealnie , lecz gdy zainstaluje moda widac zwolnienie w grze , ladowaniu sie gry do bitwy i gdy juz sie skonczy odliczanie do rozpoczecia bitwy, tak to nie ma zadnych problemow. Tylko od wczesniejszej aktualizacji co jakis czas byly te scinki w grze kilkosekundowe. Ale gry nie wywalalo ani nie zawieszalo na dluzej niz 2-3 sekundy. Sprawdze bez tego moda i napisze czy to wlasnie to u mnie bylo przyczyna tych zaciec. Quote
Recommended Posts