krakus56 Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Witam, po instalacji paczki kilka razy rozłączyło grę, nie można jej ponownie uruchomić. Również, po zaznaczeniu statystk Yaresn, wychodzą błędy. Wiem, że pierwsze dni są trudne, może moje spostrzeżenia będą przydatne do skorygowania błędów. pozdro _Aslains_Installer[1].log _Aslains_Installer_CompList[1].log _Aslains_Installer_Extractor[1].log _Aslains_Installer_Options[1].inf python.log xvm.log Quote
MrHelios Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Mam dokładnie to samo. Wyrzuca z gry co jakiś czas i za każdym razem, gdy sprowadzę grę do paska .. Z tym, że u mnie, grę można ponownie uruchomić .. Quote
madziar Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 U mnie podobnie - po instalacji paczki - laduje sie do gry poprawnie - podczas bitwy wystepuje nagly crash gry. Proba ponownego uruchomienia WOTa nie daje rezultatu - info z windowsa "program przestal dzialac poprawnie" Po resecie PCta - odpalam gre normalnie i znowu crash podczas bitwy. w zalaczniku logi - byc moze beda pomocne w ustaleniu przyczyny _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Extractor.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log xvm.log Quote
Smoq Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Yarsen już został przez Aslaina usunięty po zgłoszeniach i sam to pisał. u mnie np. działa. 1- XVM. 2- celownik Jimbo 3- mody garażowe 4- 6th sense z dzwiękami. załącze moj aslain_component_list żeby było widać co mam i to działa. grałem ok 20 bitew bez crusha WoT'a _Aslains_Installer_CompList.log Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2017 Administrator Posted February 24, 2017 Jest nowa paczka #02, polecam tam sprawdzic. Quote
madziar Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 wywalilem celownik Jimbov2 - problemy ustaly... Quote
tomjac29 Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 dokladnie .... celowniki beda sie "walic" jak na razie bo jest nowy interfejs.... Quote
Recommended Posts