Jump to content

gryzace sie celowniki

Recommended Posts

Posted

U mnie sytuacja jest podobna ale nie do końca. Zainstalowałem celownik arcade i sniper Destroyer Green, a pod artę Sword of Democles. Po uruchomieniu gry mam celownik Destroyer zarówno w trybie arcade, sniper jak i strategic. Sprawdzałem w instalatorze zestawienie instalowanych elementów oraz w pliku Aslain Installer Camplist. Wszystkie wybrane elementy do zainstalowania były wyszczególnione. Niestety po uruchomieniu brak było celownika arty Sword of Democles, a był Destroyer Green. Przesyłam wszystkie pliki Aslain oraz python i xvm. Nie kasuje katalogu DLC Cache, ale czy to ma aż tak istotne znaczenie?

_Aslain_logs.zip

_Aslains_Installer.log

_Aslains_Installer_CompList.log

_Aslains_Installer_Extractor.log

_Aslains_Installer_Options.inf

python.log

xvm.log

• Administrator
Posted
9 hours ago, bl1zn14k said:

Po zainstalowaniu celownika j1mbo i celowika od artylerii Overcross oba sie gryza ze soba (chyba), podczas uruchamiania gry wyskakuja mi dwa okienka zalaczone w plikach

_Aslain_logs.zip

python.log

xvm.log

Naprawie dzisiaj, dzieki.

edit: no niestety nie da sie musze overcrossa usunac z osobnych celownikow arty, nie pokazuje on informacji o locie pocisku itp. przy instalacji z innym celownikiem.

• Administrator
Posted
2 hours ago, Valaquenta1964 said:

U mnie sytuacja jest podobna ale nie do końca. Zainstalowałem celownik arcade i sniper Destroyer Green, a pod artę Sword of Democles. Po uruchomieniu gry mam celownik Destroyer zarówno w trybie arcade, sniper jak i strategic. Sprawdzałem w instalatorze zestawienie instalowanych elementów oraz w pliku Aslain Installer Camplist. Wszystkie wybrane elementy do zainstalowania były wyszczególnione. Niestety po uruchomieniu brak było celownika arty Sword of Democles, a był Destroyer Green. Przesyłam wszystkie pliki Aslain oraz python i xvm. Nie kasuje katalogu DLC Cache, ale czy to ma aż tak istotne znaczenie?

_Aslain_logs.zip

_Aslains_Installer.log

_Aslains_Installer_CompList.log

_Aslains_Installer_Extractor.log

_Aslains_Installer_Options.inf

python.log

xvm.log

To udalo sie polaczyc, bedzie w paczce #05.