bl1zn14k Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 (edited) Po zainstalowaniu celownika j1mbo i celowika od artylerii Overcross oba sie gryza ze soba (chyba), podczas uruchamiania gry wyskakuja mi dwa okienka zalaczone w plikach _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited February 25, 2017 by bl1zn14k Quote
Valaquenta1964 Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 U mnie sytuacja jest podobna ale nie do końca. Zainstalowałem celownik arcade i sniper Destroyer Green, a pod artę Sword of Democles. Po uruchomieniu gry mam celownik Destroyer zarówno w trybie arcade, sniper jak i strategic. Sprawdzałem w instalatorze zestawienie instalowanych elementów oraz w pliku Aslain Installer Camplist. Wszystkie wybrane elementy do zainstalowania były wyszczególnione. Niestety po uruchomieniu brak było celownika arty Sword of Democles, a był Destroyer Green. Przesyłam wszystkie pliki Aslain oraz python i xvm. Nie kasuje katalogu DLC Cache, ale czy to ma aż tak istotne znaczenie? _Aslain_logs.zip _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Extractor.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 25, 2017 Administrator Posted February 25, 2017 9 hours ago, bl1zn14k said: Po zainstalowaniu celownika j1mbo i celowika od artylerii Overcross oba sie gryza ze soba (chyba), podczas uruchamiania gry wyskakuja mi dwa okienka zalaczone w plikach _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Naprawie dzisiaj, dzieki. edit: no niestety nie da sie musze overcrossa usunac z osobnych celownikow arty, nie pokazuje on informacji o locie pocisku itp. przy instalacji z innym celownikiem. Quote
Administrator Aslain Posted February 25, 2017 Administrator Posted February 25, 2017 2 hours ago, Valaquenta1964 said: U mnie sytuacja jest podobna ale nie do końca. Zainstalowałem celownik arcade i sniper Destroyer Green, a pod artę Sword of Democles. Po uruchomieniu gry mam celownik Destroyer zarówno w trybie arcade, sniper jak i strategic. Sprawdzałem w instalatorze zestawienie instalowanych elementów oraz w pliku Aslain Installer Camplist. Wszystkie wybrane elementy do zainstalowania były wyszczególnione. Niestety po uruchomieniu brak było celownika arty Sword of Democles, a był Destroyer Green. Przesyłam wszystkie pliki Aslain oraz python i xvm. Nie kasuje katalogu DLC Cache, ale czy to ma aż tak istotne znaczenie? _Aslain_logs.zip _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Extractor.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log xvm.log To udalo sie polaczyc, bedzie w paczce #05. Quote
Valaquenta1964 Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Dziękuję za odpowiedź. Istotne jest także to, że wskazałem problem, który da się rozwiązać. Pozdrawiam 1 Quote
mutopompka Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 W paczce #6 pojawił się u mnie błąd z celownikiem (jak u autora w poście). Wybierałem standardowy celownik + i z miecza damoklesa dla arty. W paczce #5 nie miałem problemu. W załączeniu logi. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 26, 2017 Administrator Posted February 26, 2017 Maly blad, nie zmienil mi sie plik skryptu na inna nazwe, i powstaly dwa.... Quote
mutopompka Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Teraz z celownikami jak i całą paczką działa cacy. Zero zwiech i błędów, żadnego wywalania z WOT-a (bynajmniej u mnie). Quote
Recommended Posts