cinki_haos Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Witam Mam problem z dostępem do trybu twierdza zarówno w wyborze widoku twierdzy jak i wyboru bitwy jako twierdza . Zainstalowałem od nowa Wota , problem jest nadal . Zainstalowałem od nowa paczkę modów nic nie pomogło . pliki python przed instalacja paczki modów to "python1 i python2" oraz po instalacji "python" Screen z widokiem Twierdzy . python1.log python2.log _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 25, 2017 Administrator Posted February 25, 2017 Bez modow tez miales problem? Pewnie WG cos patchowalo na serwerze, mody raczej nie maja nic z tym wspolnego. Quote
cinki_haos Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 (edited) Tak . Przed modami po reinstalacji wota to samo . Po instalacji nic sie nie zmieniło . Denerwujace cały klan niema problemów tylko umnie to nie działa. Edited February 25, 2017 by cinki_haos Quote
cinki_haos Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Co dziwne po odinstalowaniu wota i zainstalowaniu wszystkie ustawienia zostały . ( moje pytanie może usunąć jakieś pliki użytkownika z tymi ustawieniami w appdata z windowsa ??? ) Quote
tomjac29 Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 (edited) 12 minut temu, cinki_haos napisał: Co dziwne po odinstalowaniu wota i zainstalowaniu wszystkie ustawienia zostały . ( moje pytanie może usunąć jakieś pliki użytkownika z tymi ustawieniami w appdata z windowsa ??? ) tryb twierdz po aktualizacji byl niedostepny - wg dokonywalo zmian ale juz dziala. Prawdopodobnie klient nie pobral ci pelnego micropatha. Sprobuj na poczatek w ustawieniach (lancher) kliknac na zakladke "wsparcie" i poziniej "sprawdz i napraw spojnosc gry" powinno pomoc ps ale to dziwne ze po deinstalacji problem nie zniknal.... ewentualnie pobierz od WG program WGCheck i on zrobi ci raport co jest nie tak... oczywiscie program tez "przeleci" i wykaze wszystkie modyfikacje w grze tu masz instrukcje http://eu.wargaming.net/support/kb/articles/596 Edited February 25, 2017 by tomjac29 Quote
cinki_haos Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 4 minuty temu, tomjac29 napisał: tryb twierdz po aktualizacji byl niedostepny - wg dokonywalo zmian ale juz dziala. Prawdopodobnie klient nie pobral ci pelnego micropatha. Sprobuj na poczatek w ustawieniach (lancher) kliknac na zakladke "wsparcie" i poziniej "sprawdz i napraw spojnosc gry" powinno pomoc Nie pomogło . Dzieki za odpowiedz . Quote
tomjac29 Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Teraz, cinki_haos napisał: Nie pomogło . Dzieki za odpowiedz . ewentualnie pobierz od WG program WGCheck i on zrobi ci raport co jest nie tak... oczywiscie program tez "przeleci" i wykaze wszystkie modyfikacje w grze tu masz instrukcje http://eu.wargaming.net/support/kb/articles/596 1 Quote
mutopompka Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Z tego co widzę po Twoich logach - przeinstaluj paczkę v04 na nowo z dwoma ALE: 1. Usuń katalog DLC podczas instalacji 2. Nie instaluj hangarów premium (bo log się na tym zatrzymuje) i przez to być może wot Ci się kaszani. i ponownie odpal twierdzę. POwinno działać. (załącz ewentualnie nowe logi). Quote
cinki_haos Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Dziękuje wszystkim za pomoc Problem rozwiązałem usuwając pliki z gra z windowsa w katalogu appdata i ponownie zainstalowałem wota . Temat do zamknięcia Quote
(GB-R)MarekTor Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 WG ją wyłączyło,po patchu na twierdzy na 6 tierach,przeciw2nik miał X tiery.Hallack i NewMulti mają na swoich kanałech powtórki z bitem,Crowelle vs IS-7,zbugowany lancher gry,nie wczytuje bitwy albo wywala do systemu,dzisiaj 3 microipatch,czy ostatni? https://youtu.be/mJ7qEVhdJTI Quote
Recommended Posts