zjac Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Gra samoistnie zmienia się z trybu "pełny ekran" na "okienkowy" po wyjściu z gry do pulpitu. Jest z tym różnie,czasami już po jednym wyjściu do pulpitu powrót do gry kończy się na okienkowym trybie gry, a czasami potrzeba na to kilka akcji gra>pulpit>gra. 1
Administrator Aslain Posted March 2, 2017 Administrator Posted March 2, 2017 To jest bug od WG, musisz pisac do ich supportu albo uzywac innego trybu pelnoekranowego.
zjac Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 10 godzin temu, Aslain napisał: To jest bug od WG, musisz pisac do ich supportu albo uzywac innego trybu pelnoekranowego. Dzięki za info. Jaki jest inny tryb pełnoekranowy ? Jest albo okienko, albo pełny ekran ... no chyba, że o czymś nie wiem.
Administrator Aslain Posted March 2, 2017 Administrator Posted March 2, 2017 Powinien byc jeszcze tryb pelnoekranowy bez ramki (nie wiem jak to nazwali w wersji PL, nie uzywam jej)
FilipG Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 alt + enter zmienia tryb fullscreen/window moze to przypadkowo wcisnales w trakcie bitwy
tomjac29 Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Dokladnie, problem o ktorym piszeszesz nie wynika z modow - Aslain ma racje. Niestety jest to problem po stronie WG (czesciowo wprowadzony juz nowy silnik graficzny (technologia Granite). Wystepuje on poniewaz wprowadzono nowy trym pelnoekranowy - okienkowy (dla graczy ktorzy robia streaming)... i tu sa problemy na niektorych konfiguracjach (w szczegolnosci na kartach nVidia) ale trwaja intesywne prace nad jego rozwiazaniem i.... juz nie dlugo beda nowe "efekty" w grze czyli mapy w pelnym HD dzialajace nawet na slabych kompach ... ponadto kopalnie (mines) zmienia sie w mape wzgorza (hills) a cliff bedzie jeszcze inny link
zjac Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 34 minuty temu, FilipG napisał: alt + enter zmienia tryb fullscreen/window moze to przypadkowo wcisnales w trakcie bitwy No bez jaj Tak ograniczony nie jestem Ewidentnie dzieje się to samoistnie, po prostu po wyjściu w pulpit za którymś razem grze "tak zostaje"
G3orG3PL Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Ten sam problem, po wyjściu ALT+TAB do pulpitu gra przechodzi w tryb okienkowy i jest mocno zaciemniona. Karta Nvidia...
Administrator Aslain Posted March 5, 2017 Administrator Posted March 5, 2017 Nie ma sensu zgłaszać tego tutaj, jak pisałem to nie wina modpacka a gry. Piszcie do supportu WG. To może szybciej wypuszcza łatkę.
Recommended Posts