Ankuba Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 (edited) Witam, w załączeniu (myślę, że dobrze ;-) ) pliki. Problem jest taki że nie widzę żarówki wyspotowanego czołgu ani innych markerów z funkcji XMQP. Tak jak pisałem na forum WOT mogę jedynie malować po minimapce. Pozdrawiam _Aslain_logs.zip XVM.log python.log Edited March 10, 2017 by Ankuba uzupełnienie opisu Quote
Kapsello Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 A na stronie xvm masz włączoną opcję XMQP w ustawieniach? Quote
Administrator Aslain Posted March 10, 2017 Administrator Posted March 10, 2017 7 hours ago, Ankuba said: Witam, w załączeniu (myślę, że dobrze ;-) ) pliki. Problem jest taki że nie widzę żarówki wyspotowanego czołgu ani innych markerów z funkcji XMQP. Tak jak pisałem na forum WOT mogę jedynie malować po minimapce. Pozdrawiam _Aslain_logs.zip XVM.log python.log Wybrałes markery tylko w OTM, nie wybrałeś markerów XMQP w Panelu Graczy, dlatego ich tam nie ma. Czy szukales ich w OTM w grze? Quote
Ankuba Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 (edited) Wiem, że w instalatorze są dwa pola do wyboru dot. XMQP ale czy wybiorę oba czy pojedyńczo to nic to nie daje. Próbowałem różnie instalować w tym także bez SPOTMESSNEGERA i porażka. Niestety zdążyłem zainstalować już tę usuniętą paczkę ;-). Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe Edited March 11, 2017 by Ankuba dodanie plików Quote
Kapsello Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Siemka Aslain Dzisiaj u mnie też pojawił się ten problem. W załączniku przesyłam logi. Pozdro Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 17, 2017 Administrator Posted March 17, 2017 On 3/10/2017 at 11:12 PM, Ankuba said: Wiem, że w instalatorze są dwa pola do wyboru dot. XMQP ale czy wybiorę oba czy pojedyńczo to nic to nie daje. Próbowałem różnie instalować w tym także bez SPOTMESSNEGERA i porażka. Niestety zdążyłem zainstalować już tę usuniętą paczkę ;-). Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe Załączyłeś .exe 19 hours ago, Kapsello said: Siemka Aslain Dzisiaj u mnie też pojawił się ten problem. W załączniku przesyłam logi. Pozdro Aslains_WoT_Logs.zip Widziałem że ludzie od XVM coś kombinują z XMQP, być może nowsza wersja zrobi jakąś różnice, ja na to nie mam w ogóle wpływu. Quote
Kapsello Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 No tak właśnie myślałem, że to oni coś kombinują. Quote
Ankuba Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 Jest rozwiązanie tego problemu. Trzeba usunąć czcionki XVM (u mnie były dwie) z katalogu CZCIONKI w Windowsie. Klikamy Panel sterowania następnie folder CZCIONKI i na samym dole u mnie były dwie czcionki XVM, wywaliłem je i markery się pojawiły. Pomogli spece z działu XVMa na forum WOTa. Quote
Recommended Posts