michal_1986r Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Nie działa mi w każdej bitwie skórka od Milkym4n na T-34-3. Nie wiem czy czegoś dodatkowo nie robię (np. aktywacja skórki z poziomu ustawień w grze) czy ten mod po prostu nie działa. Kiedy instaluję skórki z Proligi to działają normalnie,a ta skórka na T-34-3 nie działa .... Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 15, 2017 Administrator Posted March 15, 2017 Tez tak mam, poinformowalem autora i czekam na odpowiedz. Quote
Administrator Aslain Posted March 16, 2017 Administrator Posted March 16, 2017 Rozmawialem z Milkymanem, napisal mi ze wszystko jest ok, ze ten czolg tak wyglada, to po prostu przerobka w HD, na podglądzie modpacka jest naniesiona jedna ze skórek z gry, więc wyglada troche inaczej. Quote
michal_1986r Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 Wobec tego co ma na celu wprowadzenie tego moda skoro On nic nie robi? PRO Liga chociaż modyfikuje skórki czołgów i ładnie to się w grze prezentuje a to nie zmienia nic ... Quote
Ankuba Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) Najnowsza wersja nie instaluje żadnych wybranych przeze mnie skórek Milkym4na (do tej pory nie miałem z tym problemu) m.in. Churchill III, ST1, Superpers i in. Po za tym nie koloruje ikon pojazdów w drzewku klasą pojaZdu v.2 Już wszystko jest, trzeba było paczkę jeszcze raz zainstalować po dzisiejszej mikrołatce Edited March 16, 2017 by Ankuba Quote
Administrator Aslain Posted March 17, 2017 Administrator Posted March 17, 2017 22 hours ago, michal_1986r said: Wobec tego co ma na celu wprowadzenie tego moda skoro On nic nie robi? PRO Liga chociaż modyfikuje skórki czołgów i ładnie to się w grze prezentuje a to nie zmienia nic ... Coś musi zmieniać, pewnie model czołgu z SD na HD. Chyba wygląda na bardziej szczegółowy niż ten od WG. Quote
michal_1986r Posted March 17, 2017 Author Posted March 17, 2017 Jeśli chcę zmienić sobie jakość czołgu z SD na HD to uruchamiam sobie klienta HD,a tu oczekiwałbym bardziej zmiany skórki / kamuflaża tak jak co najmniej w przypadku skórek z PRO Ligi WG Niech w tym HD będzie chociaż logo Milkym4n tak jak to jest np. na podglądzie w instalatorze ModPack'a Quote
Recommended Posts