Jump to content

T-34-3 hd Remodel (Milkym4n)

Recommended Posts

Posted

Nie działa mi w każdej bitwie skórka od Milkym4n na T-34-3.

Nie wiem czy czegoś dodatkowo nie robię (np. aktywacja skórki z poziomu ustawień w grze) czy ten mod po prostu nie działa.

Kiedy instaluję skórki z Proligi to działają normalnie,a ta skórka na T-34-3 nie działa ....

Aslains_WoT_Logs.zip

shot_011.jpg

• Administrator
Posted

Rozmawialem z Milkymanem, napisal mi ze wszystko jest ok, ze ten czolg tak wyglada, to po prostu przerobka w HD, na podglądzie modpacka jest naniesiona jedna ze skórek z gry, więc wyglada troche inaczej.

Posted

Wobec tego co ma na celu wprowadzenie tego moda skoro On nic nie robi? 

PRO Liga chociaż modyfikuje skórki czołgów i ładnie to się w grze prezentuje  a to nie zmienia nic ...

Posted (edited)

Najnowsza wersja nie instaluje żadnych wybranych przeze mnie skórek Milkym4na (do tej pory nie miałem z tym problemu) m.in. Churchill III, ST1, Superpers i in. Po za tym nie koloruje ikon pojazdów w drzewku klasą pojaZdu v.2

Już wszystko jest, trzeba było paczkę jeszcze raz zainstalować po dzisiejszej mikrołatce

Edited by Ankuba
  • Administrator
Posted
22 hours ago, michal_1986r said:

Wobec tego co ma na celu wprowadzenie tego moda skoro On nic nie robi? 

PRO Liga chociaż modyfikuje skórki czołgów i ładnie to się w grze prezentuje  a to nie zmienia nic ...

Coś musi zmieniać, pewnie model czołgu z SD na HD. Chyba wygląda na bardziej szczegółowy niż ten od WG.

Posted

Jeśli chcę zmienić sobie jakość czołgu z SD na HD to uruchamiam sobie klienta HD,a tu oczekiwałbym bardziej zmiany skórki / kamuflaża tak jak co najmniej w przypadku skórek z PRO Ligi WG :)  Niech w tym HD będzie chociaż logo Milkym4n tak jak to jest np. na podglądzie w instalatorze ModPack'a  :)