kwasek32 Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Wzrost Pingu i spadek FPS podczas odliczania do rozpoczecia bitwy. Nigdy czegos takiego nie mialem a od paru modpakow ten problem sie pojawil. To nie wina ani neta ani karty graficznej a tym bardziej mojego kompa. Jeden z modow w paczce robi ten problem i jestem 100% o tym przekonany. Bez modow mam ponad 300 FPS a z nimi na poczatku bitwy spada do 2 .... Jednak potem troche wzrastaja i skacza przez cala bitwe. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 14, 2017 Administrator Posted April 14, 2017 Zaladowalem te same mody. Max fps jaki mam w grze to ok 125fps, w czasie grania na tych modach najwieksze spadki byly do 65fps, aczkolwiek tylko w liczbach, grajac nic nie odczuwam, pingi sa stabilne, fpsy na nie nie wplywaly. No coz, ciezko powiedziec, trzeba by usuwac mod po modzie i wyjdzie ktory to robi, a moze pare. Jak masz czas to mozesz sie pobawic w cos takiego. Quote
Recommended Posts