skunRace Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 (edited) Witam, mam problem tylko z niektórymi modami, wybrałem kilka które mnie interesowały i nie działają tylko celowniki (próbowałem różne) i panel boczny, który nie wygląda tak jak powinien, są tylko zielone pasy bez reszty informacji. Dodam jeszcze, że podczas którejś instalacji z kolei celownik krab działał (była to wtedy pierwsza wersja paczki Aslains_WoWs_Modpack_Installer_v.6.4.0_01) ale przy próbie instalacji innego celownika już nie działa żaden. Instalowałem paczkę dość dużo razy, odinstalowując i czyszcząc pozostałości Ccleanerem, niestety bez rezultatu, teraz robię to na wersji #3. Przy próbie instalacji samego celownika też nie działa. Proszę o jakieś sugestię i pozdrawiam. Aslains_WoWs_Logs.zip Edited April 24, 2017 by skunRace Quote
Administrator Aslain Posted April 24, 2017 Administrator Posted April 24, 2017 Zainstalowalem wszystko tak samo jak wybrales w modpacku i tak to wyglada: 1 Quote
skunRace Posted April 24, 2017 Author Posted April 24, 2017 Na taki efekt liczyłem i nie mam pojęcia co może być przyczyną wcześniej nie instalowałem żadnych modów i oczywiście zaznaczam czyszczenie przed każdą instalacją , no nic będę kombinował dalej. Quote
Administrator Aslain Posted April 24, 2017 Administrator Posted April 24, 2017 Dziwne ze uzyskujesz jakis inny efekt, moze antivirus z sandboxem? (Moze niby sie instaluje ale do piaskownicy a nie na prawdziwe miejsce). Ciezko powiedziec. Odpalasz gre z katalogu gdzie zainstalowales gry, czy moze masz pare roznych instalek? Quote
skunRace Posted April 28, 2017 Author Posted April 28, 2017 Instalowałem również na wyłączonym antywirusie, grę odpalam z launchera, ale odpalałem też z folderu z gry i niestety nic nie pomaga. Quote
(GB-R)MarekTor Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Prawdopodobnie winne są bugi po patchu (norma w WG,Aslain do WoT-a będzxię około 10 microłatek naprawiających).Po pobraniu patcha,wgraniu paczki,zalogowałem się do gry,bitwa i błąd z pamięcią wyskoczył,gra się wyłączyła i nie mogłem jej odpalić.pomogło sprawdzenie i naprawa plików,pobrało ponad 3 giga,po wgraniu paczki jest ok.Spróbuj tak zrobić,jak nie pomoże to coś u ciebie na kompie miesza. Quote
Recommended Posts