pokelance Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Witam. Po zainstalowaniu modów zniknął mi pasek ze statystykami czołgów w garażu (pancerz, itp) Wie ktoś jak można rozwiązać ten problem? Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2017 Administrator Posted May 3, 2017 Zalacz logi abym mogl sprawdzic ten problem u siebie. Mozliwe ze zwiazane z modem Vehicle Exp Extended. Quote
pokelance Posted May 8, 2017 Author Posted May 8, 2017 Rzeczywiście nie zauważyłem że zainstalowałem VEE po odinstalowaniu moda wszystko działa. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 8, 2017 Administrator Posted May 8, 2017 Uzywasz starej paczki, sciagnij najnowsza, tam jest naprawiony Vehicle Exp Extended, tak to jest jak sie nie aktualizuje 1 Quote
kriston Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 (edited) A ja mam to okienko po angielsku który mod to "psuje" ? nie mam Vechicle Exp Extended. edit. Już wiem Statystyki sesji Yasen Krasen . Edited June 1, 2017 by kriston Quote
Recommended Posts