Przemek1980 Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Masz może informacje czy XVM będzie jeszcze pokazywał szanse na zwycięstwo??? Zniknęła cała sekcja na ich stronie gdzie się to ustawiało
mutopompka Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Odpiszę tak: Twórcy XVM-a wyłączyli ten ficzer w związku z wersją 9.18 WOT-a, gdzie poprawiany jet MM. Więc także @Aslain wyłączył u siebie.
Xantor Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 No tak, ale czy jest w ogóle nadzieja że to kiedyś włączą z powrotem? Czy zostało wycofane na stałe?
Administrator Aslain Posted May 12, 2017 Administrator Posted May 12, 2017 Na razie nie ma nic nowego na ten temat, niby przerabiają, ale jakos nie widze tego w logu ich zmian. Mozliwe ze usuneli bo WG naciskalo na nich ze to zle dziala na graczy, ale to insynuacje.
Xantor Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Zgadza się, brak tego działa źle na graczy a konkretnie na mnie, bo właśnie ze względu na tą funkcję postanowiłem wrócić do WoT, bez szansy na zwycięstwo nie widzę sensu grania i jeśli rzeczywiście nie ma szans na powrót tej funkcji, mogę śmiało powiedzieć że rezygnuję z WoTa już na zawsze...
szefu Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Kolega chyba nie zrozumiał co napisał Aslain . Nie chce być niemiły ale czytania ze zrozumieniem uczą chyba w podstawówce. A tak miedzy nami Xantor powiem ci w tajemnicy że widząc twój profil, na pewno twoja osoba w bitwie nie poprawiała tego śmiesznego wskaźnika, a wręcz przeciwnie obniżała go znacząco. Pozdrawiam 2
Xantor Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Tylko ciekawe o które konto w WoT się opierasz, o to z 30k bitew co już tam nie gram dawno i wychodziłem z każdej bitwy gdzie mnie rzucało w zły matchmaking czy na obecnym na którym gram na każdej bitwie i staram się jakoś rozegrać Rzeczywiście nie przeczytałem ze zrozumieniem, bo spieszyłem się przed wyjazdem, robiłem to na szybko!
szefu Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Dzięki kolego że mnie oświeciłeś bo zawsze się zastanawiałem jak mozna miec <1k wn8 mając te 30k bitew (oprócz bota), wystarczy wychodzić w co 2 bitwie. Rozumiem że każdy gra dla fanu ale szapo ba dla cb jak to konto niby nowe to reroll. Proponuję zamknąć temat bo dalszy spam nie ma sensu, a Aslain chyba wystarczająco odpowiedział na pytanie.
Xantor Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Obecne konto na którym gram to Xantor_xD Tylko zobaczę gdzie się zamyka temat, jeśli ja mogę i zamknę, a jeśli musi to zrobić admin to bardzo poproszę
Recommended Posts