_MissMurder_ Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Jak w temacie. Po aktualizacji moda na "Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.18.0_22b" zagram 2 max 3 bitwy i wywala całkowicie z gry do systemu podczas ładowania następnej bitwy. Później trzeba na nowo odpalić i liczyć, że się jeszcze zdąży zagrać:/ Przed aktualizacją tego nie było.
kwasek32 Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 dolacz pliki by Aslain mogl sprawdzic na swoim kompie Twoje ustawienia zainstalowanych modow.
_MissMurder_ Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 2 godziny temu, kwasek32 napisał: dolacz pliki by Aslain mogl sprawdzic na swoim kompie Twoje ustawienia zainstalowanych modow. Ok, ale nie ogarniam które pliki?
Administrator Aslain Posted May 7, 2017 Administrator Posted May 7, 2017 W moim podpisie pisze jak zglaszac problemy Po za tym jedna osoba pisala mi o podobnych problemach. Mysle ze WG cos popsulo w micropatchu, albo ludzie od XVM w swoim kodzie. Jesli paczka #21 dziala Ci ok, to uzywaj jej na razie.
_MissMurder_ Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 (edited) Dnia 7.05.2017 o 15:37, Aslain napisał: W moim podpisie pisze jak zglaszac problemy Po za tym jedna osoba pisala mi o podobnych problemach. Mysle ze WG cos popsulo w micropatchu, albo ludzie od XVM w swoim kodzie. Jesli paczka #21 dziala Ci ok, to uzywaj jej na razie. Przepraszam jakoś mi to umknęło Teraz to już nawet paczka 20 wyrzuca :/ Ale dużo mniej. Spróbuję jeszcze raz zainstalować. Jak dalej będzie to samo to wrzucę plik. Edited May 9, 2017 by _MissMurder_
Administrator Aslain Posted May 9, 2017 Administrator Posted May 9, 2017 Pobierz najnowsza, powinna byc ok. #23 Zawsze nalezy miec najnowsza paczke, nie mowie ze to obowiazek, ale jak sie mamy problemy to obowiazkiem jest posiadanie najnowszej paczki przed ich zgloszeniem, bo czesto nowa paczka zalatwia takie problemy
_MissMurder_ Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 Ok. Temat możesz zamknąć. Po którejś kolejnej aktualizacji moda przestało wyrzucać z gry. Czasem jeszcze wykopie, ale to już może raz na całą grę, da się żyć. Ale i tak dziękuje za podpowiedzi Do zamknięcia.
Recommended Posts