Ankuba Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Dotyczy niemozności zamknięcia okna czatu z graczem z drużyny (spoza znajomych) W załączeniu logi. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2017 Administrator Posted June 1, 2017 Na dzisiaj fajrant, jutro ciąg dalszy to sprawdzę to, dzięki za logi. Quote
Ankuba Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 (edited) Bez pośpiechu. I tak jak pisali na forum w kanale systemowym nie pojawia się okno z wynikiem bitwy. Po za tym chyba okej, nic nie zawiesza. Dodałem logi z aktualnej paczki gdyż dlaej ten problem występuje. Na pewno nie wini YK bo go dziś nie instalowałem. Instalowałem inne statystyki. Aslains_WoT_Logs.zip Edited June 2, 2017 by Ankuba Quote
Administrator Aslain Posted June 2, 2017 Administrator Posted June 2, 2017 Sprawdzam, udalo mi sie odtworzyc problem. Paskudnie wiesza sie ten chat, w ogole nie otwiera sie jak ktos pisze, a jak ja otworze to nie idzie zamknac ani pisac. Quote
Administrator Aslain Posted June 2, 2017 Administrator Posted June 2, 2017 Chat Filter to robi, byc moze razem z innym modem, mozliwe ze PMODem. Tak z PMODem, bez PMOD dziala ok. Quote
Dawidovs1978 Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 co do okna bitwy na kanale systemowym w garażu to usunołem YK i wszystko wróciło do normy teraz mi pokazuje poprzednie bitwy jak miałem zaznaczonego i dodatkowo animacje to mi nawet język czatu w bitwie zmieniał to chyba jednak wina YK Quote
Administrator Aslain Posted June 2, 2017 Administrator Posted June 2, 2017 Ale w logach Ankuba nie ma zainstalowanych YK. Hmmm added 1 minute later Swoją drogą wyszedł nowy YK Quote
Dawidovs1978 Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 nie wiem mi naprawdę pomogło wszystko jest teraz ok added 1 minute later fakt że PMOD nie używam Quote
Ankuba Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 Fakt, wyjątkowo nie instalowałem YK bo lubił sprawiać psikusy, zainstalowałem inne statystki i jak na razie działają. Co do problemu to odhaczyłem FILTR CZATU i wszystko wróciło do normy. Nigdy wcześniej tego nie używałem, teraz chciałem spróbować dać sobie ograniczenia bo czasem za duzo bluzgam na czacie . Dzięki Aslain Quote
Administrator Aslain Posted June 3, 2017 Administrator Posted June 3, 2017 Problem zlokalizowany, konflikt z PMOD niestety z jakiegos powodu, pewnie przez PMODa, bo to moloch. W dzisiejszej paczce bedzie naprawione. Bedzie za 10min. Quote
Recommended Posts