Pi67 Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Hej. mam problem chyba nietypowy. Odinstalowałem WOT z powodu problemów z modyfikacjami po paczu 9.19 pobralem ( juz 2 razy) czystego klienta wszystko szlo bez problemu . Teraz chciałem uruchomic gre (czysty klient) i niestety ic sie nie dzieje. przeinstalowalem directx , jave . i nie bardzo wiem o co chodzi. python.logadded 6 minutes later Kaniewski . Moim zdaniem sprawdz czy bedzie chodzilo na stalym laczu internetowym. modemy mobilne padaja ja tak mialem w orange (podobne objawy) Quote
Pi67 Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 Nadmienie ze uruchamiajac WOT wyskakuje pierwsze okienko z informacja KOZYSTASZ Z NAJNOWSZEJ WERSJI GRY. Po wcisnieciu GRAJ NIC Quote
Administrator Aslain Posted June 2, 2017 Administrator Posted June 2, 2017 Sprawdz integralnosc plikow gry moze? To nie mody, gra w ogole nie chce sie uruchomic, w logach nawet nie dochodzi do momentu odpalania modow. Quote
mutopompka Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 A czyściłeś cały katalog WORLDOFTANKS w systemowym katalogu %APPDATA% ??? A garaż wygląda normalnie? Quote
Recommended Posts