Ankuba Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) Tu dzisiejsze logi z najnowszej paczki Aslains_WoT_Logs.zip A tu screen: (hitlog zachodzi na panel z lewej oraz odwrócone ikonki - innych nie zauważyłem) Nie wiem co kolega na forum miał na myśli, że nie ma XVMa bo jest, może kolorki - ja nie używam statystyk graczy Brak znacznika (u mnie oko) wyspotowanych pojazdów wroga - widać brak na screenie Edited June 5, 2017 by Ankuba poprawka Quote
saintseiya Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Potwierdzam , również u mnie występuje ten błąd, również Aslain załączam Ci scr Quote
Metafan Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 A nie pomyśleliście że to tryb który był od dziś dostępny i wiekszość modów nie będzie na nim działać jak nalezy bo nie jest dostosowana do tego? Zapomnieliście jak było na początku z Trybem Rozwałek? Cierpliwości Quote
Administrator Aslain Posted June 5, 2017 Administrator Posted June 5, 2017 Niestety XVM nie jest przygotowane pod to, i pewnie jeszcze niektore mody tez. Z tego co wiem devsi XVM pracują nad tym, ale nie ma terminu kiedy będzie obsługiwane. Quote
Arwena Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 23 hours ago, Metafan said: A nie pomyśleliście że to tryb który był od dziś dostępny i wiekszość modów nie będzie na nim działać jak nalezy bo nie jest dostosowana do tego? Zapomnieliście jak było na początku z Trybem Rozwałek? Cierpliwości My tylko zgłaszamy błąd. Z czego on wynika to osobiście mało mnie obchodzi. Quote
Metafan Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 40 minutes ago, Arwena said: My tylko zgłaszamy błąd. Z czego on wynika to osobiście mało mnie obchodzi. Skoro nie interesuje Cię skąd biorą się błedy to nic nie instaluj 1 Quote
Recommended Posts