adamPOLAND Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Witam,dobrze by było dodać do moda o nazwie „Światła kierunku poruszania" oznaczenia takie,że nawet jaką ma prędkość aktualną,bo jak się strzela jednak na min 25 km to ciężko jest określić jak szybko wróg pędzi by wiedzieć,w którym miejscu oddać strzał. Nie piszę tutaj o oszustwie,że pokazuje mi alternatywną linię strzału,tak jak w torpedach dodali,po naciśnięciu X pokazuje nam białe pole,gdzie mamy wypuścić torpedy by mogły trafić wroga. Chodzi tylko o szybkość płynięcia wroga w kolorach. Tak samo dodanie nowych markerów do celownika. Dodanie także moda takiego,że jest lepiej widoczny ping i fps-y,dodać kolory do tego. Quote
Administrator Aslain Posted August 15, 2017 Administrator Posted August 15, 2017 Wydaje mi sie ze nie jest mozliwe znanie predkosci okretu, gra podaje tylko czy plynie do przodu, tylu albo czy stoi. Po za tym tak dokladne informacje moga ocierac sie juz o zabronione modyfikacje. Quote
adamPOLAND Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 hmmm,jakbyś dał moda,który daje lepsze widoczne pingi i fps,jak w WoT jest,byłoby ok,no i jeszcze inny pasek HP drużyn,zaraz te mody na początku,moze coś skopiować z WoT-a by było fajnie,tylko musiałbym przejrzeć mody do WoT Quote
adamPOLAND Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 Teraz daję propozycję taką , aby np przy wyłączeniu czatu podczas bitwy były widoczne komendy , o co chodzi . Oto aby kiedy dam np F1 aby mi pomógł ktoś czy inną komendę to było widoczne z boku ekranu w miejscu czatu oraz to , kto oznacza na minimapie sektor . Bo ja chciałbym by było tak , był widoczny czat ale taki , że nie widać iż piszą ale tak się nie da jak się go wyłączy , dlatego przydałoby się to kiedy wyłączany jest czat to komendy są widoczne i oznaczany sektor . Czy da się to zrobić tak czy nie ? Quote
Recommended Posts