Jasper_101 Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Hejka. Zgłaszam problem z obecnym mod packiem (21 lipiec) pod WOT. Któryś z modów powoduje spadek FPS do 0 i ping 999. Sprawdziłem WOT bez modów - gra bez zastrzeżeń. Zero spadków FPS i wzrostu pingu. Quote
saintseiya Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Jasper_101 podepnę się pod Twój temat nie tworząc na forum dodatkowego tematu. Również podobnie jak Kolega Powyżej zauważyłem problem jaki opisuje autor tematu . dodatkowe pojawił się problem ze skryptem widocznym na scr poniżej. Aslain logi załączę jak już wrócisz z urlopu. bo na tą chwile Forum ma jakiś problem . Z racji że WG dodało min łatkę a w tym czasie Korzystasz z wypoczynku Wakacyjnego to zaczynają się dziać akcje. Quote
mutopompka Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 CO do 1 posta: u siebie tego nie zauważyłem. PRoszę o załączenie logów, aby móc w stanie pomóc rozwiązać problem. Co do posta 2: również prosze o załączenie python.log (jak pokazuje komunikat) gdyż bez logów nikt nie jest w stanie pomóc. Quote
saintseiya Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) Witaj Aslain. Widzę że wróciłeś z wakacji . mam nadzieje ze wypoczynek wakacyjny się udał. Z racji że pisałem gdy Wrócisz dodam Logi z problemu ze skryptem opisanym prze zemnie post powyżej wiec to robię. Dodam Aslain dwa archiwa logów jedno zrobione z dnia napisanie postu ze scr i drugie zrobione 2 min temu. Logi z dnia 7 sierpnia : Aslains_WoT_Logs.zip Logi z dnia dzisiejszego tj 14 sierpnia : Aslains_WoT_Logs.zip Mam nadzieje że pomogą Ci Aslain zbadać co za skrypt się u mnie krzaczy. dodam jeszcze że o pojawieniu się informacji jak na scr , przy ponownym restarcie gry, ów informacja o skrypcie nie pojawia się , wiec czasami skrypt ładuje się poprawnie a czasami nie. Edited August 14, 2017 by saintseiya Quote
Administrator Aslain Posted August 15, 2017 Administrator Posted August 15, 2017 Ten skrypt dziala poprawnie, jedyny moment kiedy moze sie nie zaladowac to kiedy lokalny komputer go przyblokuje, np. antiwir. Sprawdzilem log, i tak jest, cos na komputerze Ci blokuje mody.... File "scripts/common/Lib/urllib2.py", line 442, in error Quote
Recommended Posts