Jump to content

znikajacy czat

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam.

By Aslainowi nie robic problemow zbytnio mam pytanie do wszystkich.

Czy mial ktos problem z czatem po wyjsciu z bitwy ,ze on wam zniknal calkowicie ??

Tak to wyglada.

Jesli ktos mial taki problem i go rozwiazal to prosil bym o rade co zrobic by to naprawic.

shot_148.jpg

Aslains_WoT_Logs.rar

Edited by kwasek32
Posted

@Aslain dziwna sprawa z tym byla, samo sie naprawilo po restarcie wot-a :D, po 20 bitwach wszystko dziala normalnie. Byc moze to przypadek losowy z tym czatem. Potestuje jeszcze i sprobuje potem usunac tessu jesli znowu taka sytuacja nastapi.

Ale wielkie dzieki za podpowiedz .

Posted

@Aslain pathfinder czy jak to tam sie nazywa dziala niepoprawnie, na wielu mapach nie dziala wcale. Przed patchem na tych samych mapach dzialal a teraz nie.

Czy zerknal bys na moje logi z tego posta i sprawdzil czy aktualizacja jest Pathfindera?

Posted
On 1.09.2017 at 2:53 AM, kwasek32 said:

Witam.

By Aslainowi nie robic problemow zbytnio mam pytanie do wszystkich.

Czy mial ktos problem z czatem po wyjsciu z bitwy ,ze on wam zniknal calkowicie ??

Tak to wyglada.

Jesli ktos mial taki problem i go rozwiazal to prosil bym o rade co zrobic by to naprawic.

shot_148.jpg

Aslains_WoT_Logs.rar

Takze mi czasem znika,ale nie wiem od czego,mozliwe ze było to od moda pokazującego trasy na boosty,czasem się zdarzało ale nigdy nie zastanawiałem się od jakiego to moda :)