kwasek32 Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 (edited) Witam. By Aslainowi nie robic problemow zbytnio mam pytanie do wszystkich. Czy mial ktos problem z czatem po wyjsciu z bitwy ,ze on wam zniknal calkowicie ?? Tak to wyglada. Jesli ktos mial taki problem i go rozwiazal to prosil bym o rade co zrobic by to naprawic. Aslains_WoT_Logs.rar Edited September 1, 2017 by kwasek32 Quote
Administrator Aslain Posted September 1, 2017 Administrator Posted September 1, 2017 Odinstlauj Tessu, mozliwe ze to to. Quote
kwasek32 Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 @Aslain dziwna sprawa z tym byla, samo sie naprawilo po restarcie wot-a :D, po 20 bitwach wszystko dziala normalnie. Byc moze to przypadek losowy z tym czatem. Potestuje jeszcze i sprobuje potem usunac tessu jesli znowu taka sytuacja nastapi. Ale wielkie dzieki za podpowiedz . Quote
kwasek32 Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 @Aslain pathfinder czy jak to tam sie nazywa dziala niepoprawnie, na wielu mapach nie dziala wcale. Przed patchem na tych samych mapach dzialal a teraz nie. Czy zerknal bys na moje logi z tego posta i sprawdzil czy aktualizacja jest Pathfindera? Quote
Administrator Aslain Posted September 2, 2017 Administrator Posted September 2, 2017 Nie ma nowszej wersji tego moda, wiec musisz z tym zyc, albo poczekac az wyjdzie nowy Trajectory mod. Quote
Metafan Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 On 1.09.2017 at 2:53 AM, kwasek32 said: Witam. By Aslainowi nie robic problemow zbytnio mam pytanie do wszystkich. Czy mial ktos problem z czatem po wyjsciu z bitwy ,ze on wam zniknal calkowicie ?? Tak to wyglada. Jesli ktos mial taki problem i go rozwiazal to prosil bym o rade co zrobic by to naprawic. Aslains_WoT_Logs.rar Takze mi czasem znika,ale nie wiem od czego,mozliwe ze było to od moda pokazującego trasy na boosty,czasem się zdarzało ale nigdy nie zastanawiałem się od jakiego to moda Quote
Recommended Posts