SamiSwoi Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Otóż mój problem polega na przypisaniu przycisku w myszce dla kamery artylerii,przed upgrade nie było problemu,po paczu przyciski są (zarezerwowane)chociaż niektóre funkcję można przypisać lecz nie tą na której najbardziej mi zależy.Czy można to jakoś obejść ? Nadmienię że jestem osobą leworęczną i takie rozwiązanie było dla mnie optymalne. Quote
adamPOLAND Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 przypisz inne komendy pod inne klawisze,u mnie bez problemu idzie to zrobić Quote
Administrator Aslain Posted February 11, 2018 Administrator Posted February 11, 2018 Chodzi chyba o WoTa? Tutaj jest dział WoWs. Quote
adamPOLAND Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 ale ja np w WoWs mam tak,że musze wyłączyć kamerę dział,uzbrojenia,bo kiedy piszę na czacie i mam na przednich ,gdy napsizę na czacie C to mi sie przęłacza kamera na tyle działa,to przeszkadza w rozgrywce,czat powinien być odłączony od tego,wcześniej tego nie miałem,ale od wersji 0.6.7 chyba tak mam,juz nie pamietam,i od tamtej pory nawet WG nie potrafiło mi pomóc,żałosne Quote
Recommended Posts