adamPOLAND Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 przy każdym wybranym okręcie do zaliczenia danej misji w kampanii jest wykrzyknik,zamiast tylko przy tych,którymi nie idzie zrobić zadania do poprawki ten mod na innych modach jeszcze nie zauważyłem nic,jak coś będzie to podam to tu Quote
Administrator Aslain Posted October 22, 2017 Administrator Posted October 22, 2017 Dzieki za info, zaktualizuje to dzisiaj edit: niestety nie ma innej wersji, to jest najnowsza, taka sama jak na temacie autora. Quote
adamPOLAND Posted October 26, 2017 Author Posted October 26, 2017 ok,a gdzie się podział mod z lepszy falami torped ? były w kolorze żółtym,niebieskim i białym Quote
Administrator Aslain Posted October 26, 2017 Administrator Posted October 26, 2017 4 hours ago, adamPOLAND said: ok,a gdzie się podział mod z lepszy falami torped ? były w kolorze żółtym,niebieskim i białym Wiem, pamietam o tych modach, niestety WG tak pozmienialo gre ze nie da sie ich na te chwile odnowic. Quote
adamPOLAND Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 no dziś znowu jakaś aktualizacja weszła,kit wie co oni dodali Quote
adamPOLAND Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 otóż nadal nie działa poprawnie mod „Kompan" oto zrzut ekranu ,widać wykrzykniki,niby zaliczyło mi jedno zadanie,ale to czasem wprowadza w błąd Quote
adamPOLAND Posted December 10, 2017 Author Posted December 10, 2017 mod kompan zaś nie działa w nowej wersji gry,zaś te czerwone wykrzykniki,mimo,że wybieram okręt odpowiedni do danej misji Quote
Administrator Aslain Posted December 10, 2017 Administrator Posted December 10, 2017 Nie ma nowszej wersji tego moda, wg. autora dziala ona z 6.14. Quote
adamPOLAND Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Kompan tutaj jest najnowsza wersja tego moda Kompan , nie wiem czy aktualizowałeś to,ale podaję to,jak na razie dopiero zainstalowałem paczkę do najnowszej wersji gry,zobaczymy czy działa,jak nie to pobiorę z jego strony Quote
adamPOLAND Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 52 minuty temu, adamPOLAND napisał: Kompan tutaj jest najnowsza wersja tego moda Kompan , nie wiem czy aktualizowałeś to,ale podaję to,jak na razie dopiero zainstalowałem paczkę do najnowszej wersji gry,zobaczymy czy działa,jak nie to pobiorę z jego strony ok mod działa kompan ale koliduje z modami jak np: panel BADoBEST v1 światła kierunku poruszunia pokaż zmienone okręgi minimapki pokaż linię kierunku płynięcia celu te mody się źle wyświetlają z modem kompan ale ten kompan działa,pokazuje poprawnie,jak chcesz to się pobaw tym,bo nie wiem przy jakich może jeszcze kolidować 1 Quote
adamPOLAND Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 własnie pobrałem paczkę,dziwne,że nie dostałem powiadomienia o tym,że jest nowa wersja,co się dzieje,gdy właczam instalator starej wersji ? jakieś błedy przy tym,aby pokazał , że jest nowa wersja ? jeśli mozna to przenieść to do działu pomocy technicznej ,bo zawsze tak maiłem,że jak nowa wersja gry i paczka moda to ok,ale czasem ten update nawala Quote
Recommended Posts