Pawel2507 Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) Hej, Gra się ładuje jak zawsze, wszystko ładnie, pięknie. Jesteśmy w garażu, wybieramy czołg, klikam myszka na " bitwa" i wywala mnie do Windowsa. Sprawdzałem klienta, nie wykryto błędu, przeinstalowałem Twoja paczkę raz jeszcze i błąd ten sam. Help me Aslains_WoT_Logs.zip Edited October 27, 2017 by Pawel2507 Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2017 Administrator Posted October 27, 2017 Wrzucilem te same mody i nic mi sie nie dzieje, moge odpalac bitwy i grac, w logach tez nie ma specjalnie nic nazwyczajnie dziwnego. Quote
Skunks666 Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) Mi wywala jak wejdę w nowy tryb Halloween i chcę walczyć z Lewiatanem. W tym drugim trybie idzie grać ale nie działa strzelanie z drugiego działa pod Q ani pod innym ustawieniem. Zawsze strzela z głównego cobym nie ustawił. To akurat sprawdzę czy podczas grania bez modów jest inaczej bo to może błąd po ich stronie... EDIT> Bez modów wsio gra i buczy. Aslains_WoT_Logs.zip Edited October 27, 2017 by Skunks666 Quote
Piotr2301 Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 mam tak samo zero natarć od razu pulpit i brak drugiego działka Quote
Pawel2507 Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 Tak racja, nie dopisałem, że chodzi mi o tryb Halloween. Ale tak na marginesie nie zniknęły Wam misje osobiste? Czy zostały zawieszone na czas trwania Halloween ? Quote
tomjac29 Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 33 minuty temu, Pawel2507 napisał: Tak racja, nie dopisałem, że chodzi mi o tryb Halloween. Ale tak na marginesie nie zniknęły Wam misje osobiste? Czy zostały zawieszone na czas trwania Halloween ? co do misji osobistych juz wiele razy informowalem ale oki dam raz jeszcze... jest to problem po stronie WG. Oficjalna informacja: World of Tanks – misje osobiste Drodzy Dowódcy, Ze względu na nieprzewidziane problemy techniczne musieliśmy usunąć misje osobiste. Zobaczycie, że nie będą one mogły być wybrane, lub ukończone. Zapewniamy, że pracujemy już nad rozwiązaniem tej sprawy. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które ta sytuacja może spowodować. Wasz zespół obsługi klienta 1 Quote
Pawel2507 Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 Dzięki za informację. Nie śledzę aż tak dokładnie, jak się znajdzie gdzieś chwila na pogranie miedzy obiadem, pracą i wychowaniem dziecka to jest dobrze Pozdrawiam 1 Quote
madziar Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 celownik Jimbo v2 powoduje crash gry - na celowniku protanki wejdziesz bez problemu do bitwy (helloween) Quote
Administrator Aslain Posted October 28, 2017 Administrator Posted October 28, 2017 6 hours ago, madziar said: celownik Jimbo v2 powoduje crash gry - na celowniku protanki wejdziesz bez problemu do bitwy (helloween) To sprawdzona wiadomość? Quote
Smoq Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 (edited) nie. ja używam Jimbo i grałem w haloween. wywala (zawsze z modami) z trybu "leviatan" ... p.s. skoro nie uzywam "autoaim indicatora" moge spokojnie strzelac z OBU działek i gra śmiga. Edited October 28, 2017 by Smoq uscislenie Quote
madziar Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 21 godzin temu, Aslain napisał: To sprawdzona wiadomość? w aktualce 04 tak bylo... zrezygnowalem z celownika Jimbo na rzecz celownika protanki. BTW - czy nie mozna ustawic celownikow (modowych) tak zeby obslugiwaly Q ?? Quote
Administrator Aslain Posted October 29, 2017 Administrator Posted October 29, 2017 J1mbo juz wrocil w nowej odslonie, mozna sprawdzic, aczkolwiek nie polecam grania z modami w eventowe bitwy. Quote
TymekMM Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 (edited) Wersja 05 działa bez problemów. Wersja 06a: niestety co bym nie kombinował z modami to wywala przy wchodzeniu do jakiekolwiek bitwy. Edited October 29, 2017 by TymekMM Quote
madziar Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 u mnie Jimbo v1 / Niszczyciel niebieski - powoduje crash gry... w zalaczniku logi Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Ravwell Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Ja używałem J1mbo v2 i to samo. Po zmianie na protanki jest OK. Quote
Wistblade Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) Proponuję na czas eventu całkowicie ODINSTALOWAĆ paczkę od autora. Samo usunięcie folderów z modami nic nie da a gra będzie dalej wywalać przy próbie wejścia do bitwy z Lewiatanem (Natarcie) Tryb Chaos działa OK z modami jak i bez. Druga sprawa celowniki modowane powodują złe działanie mechaniki strzelania z dwóch dział, strzela się tylko jednym działem mimo zdefiniowana klawiszy. Sprawdzone na celownikach: Harpoon minimalistyczny Standardowy na biało domyślam się że i inne powodują błędy. Edited October 30, 2017 by Wistblade Quote
Administrator Aslain Posted October 30, 2017 Administrator Posted October 30, 2017 10 hours ago, madziar said: u mnie Jimbo v1 / Niszczyciel niebieski - powoduje crash gry... w zalaczniku logi Aslains_WoT_Logs.zip W logach masz wybrany celownik Standard na bialo a nie te wymienione. Sprawdzilem tez niszczyciele niebieski i bylo ok Quote
madziar Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 tak - masz racje - ostatni celownik jaki testowalem to standard na bialo... Quote
Administrator Aslain Posted October 30, 2017 Administrator Posted October 30, 2017 Sprawa wyglada tak ze w paczce #06 problemy robil glownie nowy J1mbo od Grabaah, sam celownik dziala swietnie, ale jak sie mu podmienilo czesc artyleryjska na jakas inna z innego celownika to gra sie sypala. Poki co sprawdzalem to z Grabaah i gra padala na paru celownikach jak Damocles, ale z celownikiem spg Harpoona dzialala ok. Na razie w #07 dalem inna wersje J1mbor robiona przez Andre_V ktora lubi sie z innymi celownikami. Quote
bilek1 Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 W trybie helloween z opcją natarcie lewiatana musicie grać w trybie bezpiecznym (bez modów) - włącza się to przy starcie gry bez konieczności odinstalowania paczki aslaina. Quote
madziar Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Moim skromnym zdaniem Jimbo to jeden z lepszych celownikow w paczce. Z drugiej strony - wejscie w tryb bezpieczny zeby zagrac eventowe bitwy to nie problem. Problem bedzie jesli WG zdecyduje sie na tej podstawie stworzyc czolgi strzelajace z 2 dzial na raz i wprowadzi je do gry na stale. Quote
Administrator Aslain Posted October 31, 2017 Administrator Posted October 31, 2017 Niewatpliwie WG ma okazje przetestowac dzialanie takich wielo-turretowych czolgow, niby event ale i wielki beta test zaloze sie O mody bym sie nie martwil, kwestia czasu bedzie dostosowanie ich przez moderow, aktualnie pewnie wielu z nich olewa sprawe bo event niedlugo sie skonczy, to po co maja siedziec i dlubac jak nie bedzie pozniej (teoretynicznie) problemu, ale nie wszyscy pewnie, bo sa chyba tez tacy ktorzy juz to biora na powaznie, ale ktorzy to nie wiem Quote
GummyBeer Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Heyka testowalem kilka modpackow różnych autorów fakt faktem iwent z modami od naszego autora modów coś tam kreszuje grę na Leviatanie ja teraz latam na win10 dlatego iż zmieniłem pł. główną która niby obsługuje win7 ale nie mogłem znależć sterów od łącza lan wiec byłem zmuszony zainstalować win 10. W moim przypadku wyglądało to inaczej wcześniejszy modpack przed tym --- .9.20.1.1_07a chodził idealnie ale niemożna było strzelać z 2 dział ,ten co wkleiłem ma objaw taki , po zakończonej instalacji wywalał bład : system zamknął instalatora z powodu błędu ,po włączeniu gry wszystko cacy pokazało wejście do Leviatana i zamykało grę. Odinstalowałem modpacka i zainstalowałem od Protanki wszystko działa i mozna strzelać z 2 dział, od Jove też działa teraz testuje od webium zaraz odpalę gre i zobacze jak działa ponadto do niego trzeba sobie zainstalować battleasistanta ze strony od twórcy. Jeśli chodzi o misje są wyłączone bo coś WG zje.... no i na razie nie ma ale dostaniemy rękopensatę w postaci czołgistki tu jest link jeśli chodzi o to o czym napisałem : http://www.dom1n.com/newsy/misje-osobitse-micropatch-rekompensata/ Quote
GummyBeer Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 modpack od Werbuma działa na leviatanie ale nie da sie strzelac z 2 dział Quote
Administrator Aslain Posted November 1, 2017 Administrator Posted November 1, 2017 Czyli jego modpack nie dziala tam W zaleznosci co wybierzesz z mojej paczki to bedzie dzialac albo nie bedzie, Webium generalnie ma malutki modpack wiec szansa zainstalowania sobie moda ktory nie dziala jest mniejsza niz u mnie. 1 Quote
Recommended Posts