Jump to content
TheMajor66

Game Freezing When Returning to Garage

Recommended Posts

After the battle, the game fails, it does not fill in the garage, only the tank is the one I played the last time.

I have the Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.19.0_02 version.

Help me pls!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's known problem, wait for new modpack maybe. it's probably the easiest solution for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just got the same issue  stuck  in garage with  just the tank  on screen after battle , using  modpack 03

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't forget about logs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Aslain said:

Don't forget about logs.

 

Aslains_WoT_Logs.zip

 

it was fine  when playing in the first mudpack,  only thing I added was the  carousel colour  selector

 

Edited by bubs79

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Aslain said:

It's known problem, wait for new modpack maybe. it's probably the easiest solution for you.

I downloaded and installed the Aslain's WoT ModPack v9.19.0 #03 version.

The problem remains.

_Aslains_Installer_CompList.log

Edited by TheMajor66

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm  taking out radial menu and carousel color selctor, to see if it works , as my python is full of radial menu  errors 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok its working again I removed radial menu and the    carousel color mods  , and I managed to get  back to garage normally and no errors in python log

 

Edited by bubs79
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting...

added 2 minutes later

Could you try one thing for me?

 

Delete that file: poliroid.modslistapi_1.0.2.wotmod

 

And replace it with this one: poliroid.modslistapi_1.0.3.wotmod

Share this post


Link to post
Share on other sites

well well well . played 3 games with no issue , then boom   it happened again,  so  radial menu is part of it but it doesn't completely fix it  ,  

heres logs after the removal of radial menu , some errors came up ..

 

I got to go for now , but ill be back on later  and ill try that out aslain

 

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

replaced that file  after 1st battles fine  map was mines

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, Aslain said:

Interesting...

added 2 minutes later

Could you try one thing for me?

 

Delete that file: poliroid.modslistapi_1.0.2.wotmod

 

And replace it with this one: poliroid.modslistapi_1.0.3.wotmod

where is the file located and would you like me to reinstall the radial mod then replace this file ?

#

 

EDIT never mind found it

Edited by coffeehunter

Share this post


Link to post
Share on other sites

in mods folder, where WoT is installed

Share this post


Link to post
Share on other sites

reinstalled radial menu, then once installed replaced poliroid.modslistapi_1.0.2.wotmod with poliroid.modslistapi_1.0.3.wotmod  finished battle straight back to original issue of single tank not going back to garage logs attached hope this helps

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

after 4th battle issue returned , don't have radial menu or carasoul color installed , replaced that file ,  also 

 

 

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noticed this newest commit in XVM developement: fixed hangar reloading

 

Maybe it will fix that problem. I may include it in next update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My game has been freezing after a game whether I return to garage or whether the game ends without me dying. I get to the garage and there is nothing visible but the tank I previously played (or not if I returned to garage after dying). 

 

Edit: It was fine in #03. Wasn't able to use anything prior. Disabled contour icons or whatever it's called that was causing that part of the UI to stop working, but haven't changed anything else.

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by exustron

Share this post


Link to post
Share on other sites
38 minutes ago, TheBlueScreenOfDeath said:

I experience this issue in #03.

Aslains_WoT_Logs.zip

 

You should try #04, these are logs from #03, or wait for #05 (in around 1h)

Share this post


Link to post
Share on other sites
44 minutes ago, Aslain said:

 

You should try #04, these are logs from #03, or wait for #05 (in around 1h)

I tried it in #4 and getting same problem. What files do you need to analize the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Get modpack #05, then create logs for me if problem persist, info is in my signature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tanks skins from Goha.ru might cause this problem. After changing to Esther it's fine. For now. Testing...

 

(Modpack #04)

 

Nope. It's random. Not Goha.ru skins. Sorry. Pls remove this post.

Edited by PitBear

Share this post


Link to post
Share on other sites

Done, downloaded the build #5 and get stucked immediately after first battle.

The tank shows up, but nothing else and cannot do anything but to close the game.

To start it again I've to close the WoT program with the Task Manager. Log Attached as requested.

Thanks for your effort and if you need some testing just let me know.

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by Spiegator

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, PitBear said:

Tanks skins from Goha.ru might cause this problem. After changing to Esther it's fine. For now. Testing...

 

(Modpack #04)

 

Nope. It's random. Not Goha.ru skins. Sorry. Pls remove this post.

mate no need to remove post  the more info for aslain the better as he can narrow down  which mod is causing it ,   if uve removed a mod and the issue persists and u say that u removed that mod and it still happened , that's one less mod for aslain to check  and  means less time checking

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.