Jump to content

Wolf533

Regular Member
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Australia

Everything posted by Wolf533

  1. Now look at this. Pilsen and mini map of another place. I don't even know how to write this up.
  2. Yep, you are right. Still,it baffled me that the launcher came up and seemed to update. It only took seconds though. _Aslain_logs.zip python.log
  3. that is very possible, even though the launcher popped up but in game it still said 0.9.15.1.1 above the bulletin button. I'll try 0.9.15.1_29
  4. I completed the update to 0.9.15.2. In seconds it was over. When I started the game I received the following message: "Critical Error Game resource path does not exist: ./res_mods/0.9.15.1.1" It was suggested to add the empty folder 0.9.15.1.1 but that disregarded all the mods and started in vanilla. Then I just changed the folder name 0.9.15.2 became 0.9.15.1.1 with all its content but still not good. The carousel has the 3 tiers but cannot be scrolled and it selects the LOLTractor only. _Aslain_logs.zip python.log
  5. It is definitively the 'remember my password' box. No probs with it unchecked. Beware it is checked as a default and sits all the way down as the second last mod.
  6. Good man. I remembered the empty garage from an earlier patch, but couldn't remember the solution. I'll try it now. Thanks for the input, but you can see, only Asia server (Australian) are effected by this hiccup. I remembered the empty garage from an earlier patch, but couldn't remember the solution. My regards to the Vaterland.
  7. Yeah, that's it for the time being for me as well.
  8. It's not just the empty garage, the game is frozen. Sound and all. .
  9. Same here, but I would really like to keep playing, so what is the solution? I remember that we had the same or similar problem in an earlier patch sometime ago. _Aslain_logs.zip python.log
  10. I've been in games all morning and saw how it worked. Now I saw the yellow bulb only not what it looks like if your team member turns over though.
  11. Sorry Aslain I think I used the version 9.14.4 in the above post. I redid the download fresh with 9.14.5 and the gerage loading hangs at "loading interface...." Screenshot not possible. I played a battle without mods and that was fine. _Aslain_logs.zip python.log
  12. No, same problem with 9.14.4 as with 9.14.5. It's not only an empty garage, the mouse is not working either nor the keyboard. python.log _Aslain_logs.zip
  13. This happend to me as well. I played on the EU server yesterday with version 9.14.4 and had no issues. I'll report back soon.
  14. Does anybody know if this crashing is happening in vanilla mod as well? It is so annoying. To my recollection the last 9.12 version was largely free of it.
  15. I found them. It worked. Thanks mate. You're a legend.
  16. Sorry Aslain, but I cannot find this folder or file anywhere.
  17. Still got the labels only. http://imgur.com/8SdVnWq http://imgur.com/m2WLedW python.log _Aslain_logs.zip
  18. After my third attempt, I got the last known position. There are no icons though, labels only. I'll wait now for 39. np.
  19. I downloaded the ver.38 2x and still no last known position.
  20. I am one of the guys that collect tanks. So I have 268 in my garage. When the auto return became available I could sell all the equipment but 5. I figured I will never have more than 4 tanks in battle at any one time. It freed up 2,000,000 credits and has worked fine ever since. Now, the currant auto return is a bit tedious for a collector since you have to remember to reinstall the equipment again after a patch. But it has always worked well for me. Thanks Aslain for great work.
  21. Locastan's is working for me, but the colour scale is not the one I have had before. I always use watlabs 10 colours with two reds. I have replaced color.xc with the file that wotlab recomends but it's not changing anything in the game. _Aslain_logs.zip python.log
  22. Thanks Aslain. This is the bees knees, as we say here in Australia.
  23. I'm doing a complete reinstall of WoT and than we'll see what happens. 9.5 seems quite buggy.
  24. The screenshot is here. http://imgur.com/hKV1p4M The three red icons are the tanks that I shot. And I just noticed it now, all of them are still listed as alive.
  25. My minimap has shown this problem after I upgraded from 4.1.4 this morning. I destroyed a few tanks and they still showed up on the map as live. In the last game I destroyed an arty and it was still listed in the enemy team as alive. I took a screenshot, but I'm not sure how to include it in the post. _Aslain_logs.zip python.log
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.