Jump to content

problem z celownikiem - okręg skupiania

Recommended Posts

Posted

Witam

Otóż od momentu kiedy wyszła aktualizacja mam problem ( ale czytałęm że nie tylko ja ) z celownikiem artyleryjskim, a dokładniej z okręgiem skupiania. Przez 1 lub 2 bitwy wszystko działa wyśmienicie, po czym w następnej bitwie pojawia się ten błąd. W załączniki zdjęcie jak to wygląda oraz plik Aslains_WoT_Logs.zip

Aslains_WoT_Logs.zip

17710704911782940229.jpg

Posted

Bez celowników ale z Battle Assistantem jest tak samo, błąd występuje (zdjęcie nr 1). Bez modów celowników i bez battle assistanta jest lepiej chociaż okrąg także jest niepełny (zdjęcie nr 2). Dla pewności załączam 2 plik który jest wymagany - jest bez celowników i battle assistanta

1.jpg

2 .jpg

Aslains_WoT_Logs.zip

Sprawdziłęm jeszcze oryginalny temat na forum RU, i coś tam piszą że battle assistant gryzie się z minimalistycznym hangarem

Posted

Po zagraniu kilku bitew artą okazuje się że wszystko działa ( celowniki,battle assistant ) po uprzednim odinstalowaniu minimalistycznego hangaru. Masz może kontakt z Hellingerem który robi ten garaż żeby go powiadomić o konflikcie minimalistycznego hangaru z battle assistantem ? czy by szło to jakoś naprawić bo nie mam go nawet jak spytać, musiałbym miec konto na ru i 10 postów zeby cos napisac

Posted

Problem się wyjaśnił przypadkowo. Okazuje się że battle assistant ma konflikt z garażami hellingera, po usunięciu garażu wszystko działa pięknie tak jak powinno. Z ciekawości poczytałęm temat Hellingera na forum rosyjskim i rzeczywiście cos jest nie tak jeśli nawet tam o tym pisze.

• Like 1