Ankuba Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 (edited) Witam. Wcześniej ich nie używałem i z dzisiejszą nową wersją chciałem zobaczyć jak to wygląda no i coś krzaczą. Jak na obrazkach - czerwone znaczniki pojazdów wroga to są już pojazdy ,,martwe" a znaczniki się świecą. Mój pojazd został zniszczony a wg. damage panela otrzymałem trafienia bez obrażeń, podobnie Twój hitlog Aslain pokazuje ,,zero" zadanych przeze mnie obrażeń a wg statystyk w dolnym lewym rogu troszku ich zadałem. Po odznaczeniu RajCela w instalatorze wszystko zaczęło działać normalnie. Cholera teraz zauważyłem, że podałem Ci logi bez statystyk RajCela więc nieprzydatne - przepraszam. Aslains_WoT_Logs.zip Edited March 10, 2019 by Ankuba Quote
RaJCeL Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Hej, wrzuć logi z moim modem, bo bez tego to nic nie zdziałam. Opisz dokładniej kiedy to się stało. Pierwsza bitwa? Któraś z kolei? W którym momencie bitwy zostałeś wczytany? Quote
Ankuba Posted March 11, 2019 Author Posted March 11, 2019 (edited) To była pierwsza bitwa, jak pamiętam wczytało mnie dość późno, co najmniej 30 s. od rozpoczęcia bitwy (co się wcześniej nie zdarzało). Na nowej wersji jest OK. Ale mam pytanko czy można te statystyki przesunąć na prawą stronę ekranu bo po tej stronie to jest tak dużo różnych rzeczy że trochę się to zamazuje. A może ma to związek z takim zjawiskiem: zawsze po instalacji nowej wersji paczki zaraz po wejściu do garażu mam komunikat BŁĄD INICJALIZACJI CZATU. Muszę wówczas co najmniej raz zmienić serwer żeby czat stał się dostępny. Wczoraj tego nie zrobiłem tylko od razu wszedłem do bitwy. Dziś po instalacji paczki też miałem taki komunikat o błędzie czatu, musiałem dwa razy zmienić serwer aby czat wrócił i dopiero wszedłem do bitwy i jak widać jest WPORZO. Pozdrawiam Edited March 11, 2019 by Ankuba Quote
Administrator Aslain Posted March 11, 2019 Administrator Posted March 11, 2019 Aby przesunąć statystyki wcisnij L.CTRL i przeciag lewym guzikiem myszki w inne miejsce. Quote
Recommended Posts