Jump to content
Sign in to follow this  
dangermouse116

no contour icons, no techtree stats or icons

Recommended Posts

Posted (edited)

no contour icons, no techtree stats or contour icons

 

I have reinstalled and they dont load up

 

Just  FYI, not complaining

Edited by dangermouse116

Share this post


Link to post
Share on other sites

Attach logs, otherwise it's impossible to help or potentialy fix it. Attach screenshot with proof.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have issues with contour icons. Instead of chosen icons (PoGs), default WoT icons are shown. Tried to reinstall, but it didn't help. Attached logs (didn't know what logs are valid so zipped all).

 

Don't know if this is the correct location (C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\1.5.1.0\gui\maps\icons\vehicle\contour), but I can see only handfull contour icons. Could this be the reason?

Capture.JPG

Aslain_Modpack.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Tried with all variations of PoGs, but with same result.

 

In meanwhile those who have the same problem can download working PoGs contour icons from (https://www.mediafire.com/folder/7s54ccqc9hy3h/1.5.1.0). At least Icons_1.5.1.0_CLEAR_MAX_FSR_VR_RLD contained the rest of missing icons.

 

And big thanks for Aslain for upkeeping this mod pack!

Edited by Bluesteri

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Bluesteri said:

Tried with all variations of PoGs, but with same result.

 

In meanwhile those who have the same problem can download working PoGs contour icons from (https://www.mediafire.com/folder/7s54ccqc9hy3h/1.5.1.0)

 

And big thanks for Aslain for upkeeping this mod pack!

Looks like it's DaMatz mistake. He didnt update that icons properly. I got that icons from the linked mediafire btw. From those used in my modpack only Clear Simple is working the rest is default icons, due to DaMatz mistake.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is third topic that mentions PogS icons, do people even read other topics before posting? (it's been mention twice already in 2 different topics, same issue). :expressionless:
Untill this gets sorted out use variation 4 (Clear Simple), its only one with all icons (unless it's atlas corupted as well).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.