Jump to content
Sign in to follow this  
Nino

Aslains_WoWs_Modpack_Installer_v.8.5.1_07 not working without Net Framework 4.7

Recommended Posts

Posted (edited)

Hello

 

today i tried your modpack , installed it without problems and picked up the lateral ships HP bar display, but the mods just didn't showed up at all during my games.

 

After various tries and reinstalling,  i tried using the Modstation, but during installation of Modstation got an error with Microsoft Net framework 4.7 (wich apparently i don't have, and my win 10 refuses to upgrade it from 4.5).

 

Anyway, as far as you know your mod installer needs framwork 4.7 to work properly? Or maybe the mods themselves needed framework 4.7 to operate?

 

Could be that being my framework is 4.5  the reson for hp bars not showing up in game even after installation of your modpak  went smootly?

 

I'm really confused about that. 

 

Regards and keep up the good work!

Aslains_WoWs_Logs.zip

 

 

P.S. Also checked that "teams line up" is enabled into game options, so that's not the case for the side panels not showing up.

Edited by Nino

Share this post


Link to post
Share on other sites

My modpack doesn't use .NET in any way. Show me screenshot showing your problem with ship hp bars. Loaded same mods like you and I have no issues with them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, thx for the reply.

 

Simply ships bars don't show up at all, the UI is like vanilla.

 

For that i posted the log file, i'll make a screen of the ui if it helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Those are the pics.

 

The UI as it shows up (basic)

 

And the modpack that are installed instead.

 

Hope it help, because actually i can't find a reason, framework shoulndn't matter.

World_of_warships Screenshot UI.png

Aslain mods.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you're installing to proper folder, also check if you have correct folder to mods in that files: c:\Games\World_of_Warships_EU\bin32\paths.xml c:\Games\World_of_Warships_EU\bin64\paths.xml

 

Ultimately pack your res_mods, upload to something like google drive and send me link to it, because there is also a chance that the installation was interrupted by an antivirus and some parts weren't installed properly. It's also very important to install with admin rights (right click on modpack .exe)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi

 

So maybe it's about the installation folder ?

 

The game itself is installed into the D:\  partition of hd, i also checked the Wow folder, where the modpack is installed,

and the path i found into bin64 xml  file look like this (2 screen):

 

wow cartel.png

wow path.png

Edited by Nino
update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

here is the whole res_mods folder as you requested  it's small because just those 2 UI addon i tried to use are inside.

 

 

res_mods.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

So i just replace the res_mods folder with that one?

 

 

Update:  I replaced the game folder with the res_mods  you provided, overwriting all file, launched the game exe, but still no changes. 

 

Need to load the mods manually or edit the launcher to make them works maybe?

 

Anything else i could try?  The path into bin32\paths.xml that i screened is correct, should i try to uninstall Alsain modpack first?

 

Thx for the advices 

Edited by Nino
update

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
16 hours ago, Nino said:

So i just replace the res_mods folder with that one?

 

 

Update:  I replaced the game folder with the res_mods  you provided, overwriting all file, launched the game exe, but still no changes. 

 

Need to load the mods manually or edit the launcher to make them works maybe?

 

Anything else i could try?  The path into bin32\paths.xml that i screened is correct, should i try to uninstall Alsain modpack first?

 

Thx for the advices 

Download the game again and try that.
Dont copy the old files, start a fresh install, dont save files like preferences.xml.
Make sure your drive and your folders have your windows user permissions.
 

Edited by Battlenat0r

Share this post


Link to post
Share on other sites

You mean reinstall the Aslain modpack or the whole Wow game from scratch ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.