listonoszpuka2razy Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 Gra wiesza się na różnych czołgach,na różnych etapach bitwy,czasami na odliczaniu,czasami zaraz po rozpoczęciu rozgrywki ale najczęściej w krytycznych momentach,wyjazd przeciwnika pod lufę lub mój wyjazd na przeciwn ika i zwiecha. Nie mam pojęcia co jest grane. Dzięki. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 28, 2019 Administrator Posted July 28, 2019 Wywal moda ATAC!, wiesza sie u Ciebie. Quote
listonoszpuka2razy Posted July 29, 2019 Author Posted July 29, 2019 Było spoko aż do Aslains_WoT_Logs.zippopołudnia(u mnie),a teraz znów wiesza,ATACK wywalony i znów crashuje. Quote
listonoszpuka2razy Posted July 30, 2019 Author Posted July 30, 2019 Witam ponownie. ATAC wywalony,było ok przez może 12h i zaczęło się na nowo.Nie wiem coś jeszcze koliduje ale nie mam pojęcia co,crashe w różnych okolicznościach,nawet jako widz po ponownym zalogowaniu i końcówce bitwy. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 31, 2019 Administrator Posted July 31, 2019 Sprawdzalem logi ale nie znalazlem powodu wieszania, obawiam sie ze na tym poziomie musialbys usuwac mody po jednym i tak sprawdzac, jesli to w ogole mody powoduja. Quote
kzb3 Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 (edited) W miom przypadku po zainstalowaniu najnowszej paczki miałem dziwny objaw, najpierw gra zaczęłą lagować, potem się wszystko zawiesiło i wywaliło do pulpitu. Po ponownym uruchomieniu celownik artyleryjski wygląda tak jak automatyczny wbudowany w grę, nie ten z modpacka. Poniżej wymagany plik. Aslains_WoT_Logs.zip PS. wywaliłem hangar Hellingera + podłoże i jak na razie jest ok, nic nie laguje i nie crashuje więc chyba w tym był problem. Pozostaje czekać na aktualizację hangaru :) Edited August 2, 2019 by kzb3 Quote
Administrator Aslain Posted August 2, 2019 Administrator Posted August 2, 2019 Hellingera nie mam w paczce. Doinstalowales go skads? Quote
kzb3 Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) miałem z poprzedniej wersji ( sprzed micro patha), ale mimo że go wywaliłem gra nadal crashuje. Np dzisiaj już 4 razy mi sie zwiesiła i musiałęm uruchamiać wot na nowo. Aslains_WoT_Logs.zip PS. Powiedz mi Aslain czy to nie jest czasem problem z garażem? Miałem i hellingera - crashuje, potem ten co dodali jak weszła ostatnia granica - też mi crashował. Więc z twojego modpacka dodałem hangar z personalizacji i o dziwo nic nioe crashuje jak na razie Edited August 5, 2019 by kzb3 Quote
Recommended Posts