Smoq Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Witam. jak w temacie. pomimo instalacji hitloga nie pojawia się on w bitwie. w załączeniu logi + screen o którą paskudę chodzi. P.S. już we wcześniejszych paczkach coś nie chciał działać... http://prntscr.com/ooqliu pozdrawiam Smoq. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
kzb3 Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Powiem ci że też miałem problem z nim, ale zainstalowałem domyślny z xvm i przeniosłem na dół po prawej koło panelu obrażeń. Quote
Smoq Posted August 5, 2019 Author Posted August 5, 2019 mi ten najbardziej odpowiada, i nie mam nawet możliwości ruszenia go..... złośliwy mod i tyle :) Quote
Administrator Aslain Posted August 6, 2019 Administrator Posted August 6, 2019 Brak hitloga najczesciej wiaze sie z faktem ze uzytkownik tego moga przeniosl go po za ekran, nalezy skasowac folder hitlog w appdata i wroci do domyslnej pozycji. Quote
Smoq Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 rzecz w tym że nigdzie go nie ruszałem. w ogóle nim nie ruszam ...... Quote
Administrator Aslain Posted August 6, 2019 Administrator Posted August 6, 2019 Nie musiales celowo, w ferworze walki latwo cos przypadkiem przesunac klikajac po UI. Nawet mi sie zdarza. Quote
Smoq Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 reinstal modpacka, wywaliłem opcje na przesuwanie tego moda i jest jak ta lala. temat do zamknięcia. P.S. patch 1.6 i brak Team damage = wypychanie swoich nową metą w grze.... Kappa Quote
Administrator Aslain Posted August 6, 2019 Administrator Posted August 6, 2019 Wystarczylo zresetowac pozycje tak jak pisalem i dalej mozna bylo to uzywac. Quote
Recommended Posts