kzb3 Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Aslan, coś jest nie tak z modami w nowej wersji. Grając artą po oddaniu kursu nie wiem czy tarfowałem przeciwnika tj. oddaję strzał, ale nie widzę lotu pocisku ani miejsc ruchu, włączaj się tylko komunikat, że ogłuszyłam przeciwnika. Myśli, że to wina celownika, więc zmieniłem na inny i usunąłem yasen krasena, ale dalej jest to samo. Poniżej podaj wymagane pliki + film z gry i lista zainstalowanych modów u mnie Aslains_WoT_Logs.zip _Aslains_Installer_CompList.log 20190807_1035_usa-A88_M53_55_35_steppes.wotreplay Quote
Administrator Aslain Posted August 7, 2019 Administrator Posted August 7, 2019 Wgralem te same mody co w logach i zero problemow z opisywanem problemem zarowno w replayu jak i grajac arta. Quote
kzb3 Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 shitt, nie wiem co może być problemem, bo widze w temacie na forum wot że nie ja jednen mam taki problem Quote
Administrator Aslain Posted August 7, 2019 Administrator Posted August 7, 2019 Zagraj w bezpiecznym trybie i zobacz czy nadal to wystepuje. Quote
kzb3 Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 Pomogłą porada kolegi Patrola z ustawieniami ( jakość efektów dodatkowych i efekty w trybie snajperskim na max ), teraz trzeba sie przyzwyczaić do tego i bedzie git. Apropo, Aslain powiedz mi da radę coś zrobić z tym okręgiem skupiania jak na forum wot wkleiłem zdjęcie ? Okrąg jest jajowat a na dole brak kropek, czy tez trzeba czekac na aktualizacje celownika ? Quote
Administrator Aslain Posted August 7, 2019 Administrator Posted August 7, 2019 Sprawdzales inne celowniki? Kiedys problem znikajacych kropek okregu skupienia powodowal konflikt pomiedzy Battle Observer a Minimalistyczny hangar. Quote
kzb3 Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 sprawdzałem, problem ten sam. Ale oddzielnie zainstalowałem hangar minimalistyczny i prawie się poprawiło, brakuje tylko kilku kropek. Quote
kzb3 Posted August 10, 2019 Author Posted August 10, 2019 Aslain, zakutualizowałem dzisiaj modpack ( do najnowszej paczki ) i problemy powróciły. W pewnym momencie gra sie blokuje ( długi lag ). Pomaga dopiero wyłaczenie wot i ponowne uruchomienie wot, ale jak zaczniesz rozgrywkę artylerią w czasie gry celownik wygląda jak na filmie ( jakby w ogóle nie było battle assistant ). Poniżej wymagany plik Aslains_WoT_Logs oraz film z gry pokazujący jak wygląda celownik i jak się zachowuje Aslains_WoT_Logs.zip 20190810_2231_usa-A88_M53_55_36_fishing_bay.wotreplay Quote
Administrator Aslain Posted August 11, 2019 Administrator Posted August 11, 2019 W logach nie widzialem nic co by moglo rzucic cien na jakis mod. Quote
Recommended Posts