kzb3 Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Mam podobnie jak kolega wyżej. Wszystko jest ok - gra śmiga i ładnie chodzi z małym wyjątkiem. Co kilka bitew wyrzuca mnie do ekranu ładowania ( pokazuje się komunikat - połączenie z serwerem zostało przerwane czy jaoś podobnie). Problem ten występuje u mnie od jakiegoś czasu i nie wiem co może być powodem. Próbowałem już spójności plików oraz sprawdziłęm w game center dodatkow oprogramowanie i nic, cały czas to samo. Nie jest to jakoś zbyt uciążliwe ale czasem denerwuje. Poniżej wymagany plik. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted December 25, 2019 Administrator Posted December 25, 2019 Nie znalazlem w logach nic co by swiadczylo o problemach. Wyrzuca na ekranie ladowania bitwy czy wyniku bitwy? Sprawdz bez moda od Rajcela, bo mial kiedys taki blad. Quote
kzb3 Posted December 26, 2019 Author Posted December 26, 2019 w dowolnym momencie gry pokazuje się czerwona kropka pingu, następuje laag i wywala do ekranu ładowania. Jest tak z modem od rajcela jak i bez niego. Spróbuję jeszcze zaktualizować wszystkie sterowniki i zobaczymy co będzie. Quote
Recommended Posts