CrimsonDangerPL Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Nie wiem czy tylko ja mam podobny problem. Gdy kliknę żeby wyjść z bitwy jak zginę albo po prostu po zakończeniu bitwy czasami wszystko działa normalnie a czasami się zacina na wspomnianym "opuszczaniu bitwy" . Nie wiem co jest nie tak. W załączniku są logi. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted December 30, 2020 Administrator Posted December 30, 2020 A zobacz bez statystyk sesji YK, masz tam troche bledow w logach, jedne z nich chyba dotycza YK. Po za tym zrob naprawienie plikow gry, wyczysc cache Wot, upewnij sie ze instalujesz modow jako admin, i tez tak grasz. Quote
RaJCeL Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Przy takiej liczbie błędów to ja się nie dziwie że gra się wiesza. Błąd z YK widzę dotyczący databaseID, a dokładniej z kodu taka operacja: BWPlayer().databaseID Czyli wedle silnika gry obiekt gracza nie ma id z bazy danych. Zapewne błędy synchronizacji, bo potem widać dużo błędów dotyczących referencji, nonetypów i błędy żądania asynchronicznego cache gry. Przy takiej siece proponowałbym sprawdzenie spójności plików gry, a potem testowanie z mniejszymi zbiorami modów żeby ograniczyć i znaleźć kolejno każdy mod, który dokłada od siebie błędy. Quote
Recommended Posts