xJockey Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 (edited) Witam. Zaznaczyłem tę opcję ww. do instalacji, lecz w garażu nie działa. Co może być powodem? Czy potrzebne są logi? Edited July 3, 2021 by xJockey Quote
Administrator Aslain Posted July 4, 2021 Administrator Posted July 4, 2021 Nie trzeba logow, widze ze instalacja jest poprawna raczej, wiec to bedzie jakis blad XVM. Od kiedy tego nie ma? Quote
xJockey Posted July 4, 2021 Author Posted July 4, 2021 Wiesz co, nie wiem, od kiedy tego nie ma, instalowałem to pierwszy raz dwa dni temu. Quote
Moderator Theolitius Posted July 5, 2021 Moderator Posted July 5, 2021 after some testing i have found the exact cause. not sure why it is behaving like this, since if you use the xvm preset it works, using it alone it will not show. did send my finding to Aslain, so he can take further steps for this. 1 Quote
Administrator Aslain Posted July 5, 2021 Administrator Posted July 5, 2021 22 hours ago, xJockey said: Wiesz co, nie wiem, od kiedy tego nie ma, instalowałem to pierwszy raz dwa dni temu. Musisz wybrac cokolwiek z sekcji karuzeli xvm inaczej to sie nie pokaze, nie wiem czemu ale tak jest. Quote
xJockey Posted July 5, 2021 Author Posted July 5, 2021 Jakimś cudem dzisiaj się pokazało, a nic nie zaznaczałem :P A widziałem, że jest jeszcze coś podobnego (takie statystyki xvm), tylko jest to obok każdej ikonki czołgu w garażu. Jest takie coś dostępne w paczce? Quote
Administrator Aslain Posted July 6, 2021 Administrator Posted July 6, 2021 W instalatorze w opcjach XVM karuzeli czolgow, tam masz rozne statystyki do wyboru. Quote
xJockey Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 Ok, poszukam, dzięki. A dzisiaj znowu przestały działać te obok czołgu heh Quote
xJockey Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 Edit: po instalacji karuzeli wszystko wróciło do normy i zdaje się, że tak zostanie. Dzięki jeszcze raz. Quote
Recommended Posts