Jump to content

Session Stats causing bugged Battle Results behavior


Recommended Posts

For the last few patches many folks have reported problems with the Battle Results screen not displaying and sometimes when you click on the battle summary from port it says the battle wasn't in the current session.

 

Turning off Session Stats prevents this problem.

 

See this Reddit post for more info: 

 

Link to comment
vor 1 Minute schrieb Capt_Oveur:

Come on guys, this horse was flogged to death many times already. It's a known WG bug, happens mostly when there were CVs in the battle, WG is working on it, they promised it's gonna be fixed in 0.10.7. Cheers!

That's a statement I can live with.

Link to comment
18 hours ago, Capt_Oveur said:

Come on guys, this horse was flogged to death many times already. Nothing to do with mods, it's a known WG bug, happens mostly when there were CVs in the battle, WG is working on it, they promised it's gonna be fixed in 0.10.7. Cheers!

 

That may be, but I assure you that turning off Session Stats cured this problem for me, which was happening at the end of virtually every match.

 

There may indeed be an underlying problem that manifests itself in other ways, but if you are plagued by this problem, try turning off Session Stats. It works.

 

Symptoms of the problem I had: long delays  at the end of every match before being dropped into port without seeing the Battle Results screen. Clicking on the results digest from the button on the lower right of the results screen sometimes fails to even bring up the results, claiming the battle occurred in another session.

 

If you are having this problem and have Session Stats enabled, turn it off and the bad behavior will stop.

Link to comment

 

On 7/22/2021 at 7:47 AM, Kasmir said:

 

That may be, but I assure you that turning off Session Stats cured this problem for me, which was happening at the end of virtually every match.

 

There may indeed be an underlying problem that manifests itself in other ways, but if you are plagued by this problem, try turning off Session Stats. It works.

 

Symptoms of the problem I had: long delays  at the end of every match before being dropped into port without seeing the Battle Results screen. Clicking on the results digest from the button on the lower right of the results screen sometimes fails to even bring up the results, claiming the battle occurred in another session.

 

If you are having this problem and have Session Stats enabled, turn it off and the bad behavior will stop.

 

I have stopped using the Session Stats mod just to see how wrong you were.

 

Well, you were right.    WHID.gif.1705bc2c9c6d8995766ceeda871d4bdd.gif

 

So then the bug WG admitted and found must be in the API that Session Stats is using.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.