Jump to content

load/save signals is buggy in newest version


Recommended Posts

It's not loading the correct signals...seems to be loading the same for every ship.

 

It's also buggy in that when you clear all the signals, then put new ones on and click save, it doesn't always retain that setup permanently. It reverts back to the "default" signals, which shouldn't happen in the first place (every release up until this point, it has retained my saved signals across mod versions).

 

Might want to check out the save/load signals to confirm.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Same here! Any news?

 

Also I'd like to have the option to install it along the "classic" Carousel Extended. Atm I've to perform 1 install, save the proper files, do another install and re-add the previously saved files.

Thanks!!

Link to comment
  • Administrator
7 hours ago, JeT said:

Same here! Any news?

 

Also I'd like to have the option to install it along the "classic" Carousel Extended. Atm I've to perform 1 install, save the proper files, do another install and re-add the previously saved files.

Thanks!!

No news, well you can install both mods manualy, but there is a conflict and the signals mod will get bugged, so I will not allow for this in the modpack.
 

You can ask Ollin about it: https://forum.worldofwarships.eu/topic/119001-01010x-enderupl-port-interface-mod-modsapimodsinstaller/?page=6

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.