kzb3 Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Aslain, czy idzie przesunąć hit log w zaznaczoną pozycję ? czasem jak wykonuje operacje to nachodzi mi na napisy z lewej Quote
Administrator Aslain Posted May 2, 2022 Administrator Posted May 2, 2022 Tak idzie, trzeba edytowac plik o ktorym wspomnialem w dzienniku zmian, ale to juz musisz sam znalezc wartosci dla tej pozycji ktora zaznaczyles, polecam testowac na powtorce z bitwy. Quote
kzb3 Posted May 2, 2022 Author Posted May 2, 2022 Edytowałem plik preferences.xml ale żebym to wiedział która to linijka odpowiada za licznik obrażeń Quote
Administrator Aslain Posted May 2, 2022 Administrator Posted May 2, 2022 Nie, to chodzilo o co innego, inny mod, a Dziennik Obrazen ma w tej chwili konfig w bin\5450485\res_mods\PnFMods\DamageMeter\userprefs_DamageMeter.json Quote
Marthless Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Cześć, ja mam inny problem który pasuje to tematu. Nie wiem co się stało, ale log jest nie skalowany do rozdzielczości monitora 2k. Jak dobrze pamiętam, to działał poprawnie. Będę wdzięczny o pomoc lub wysłanie tego do autora (może tylko mnie tak działa - nie wiem. Quote
Administrator Aslain Posted May 23, 2022 Administrator Posted May 23, 2022 50 minutes ago, Marthless said: Cześć, ja mam inny problem który pasuje to tematu. Nie wiem co się stało, ale log jest nie skalowany do rozdzielczości monitora 2k. Jak dobrze pamiętam, to działał poprawnie. Będę wdzięczny o pomoc lub wysłanie tego do autora (może tylko mnie tak działa - nie wiem. Jak chcesz skalowac moda, to musisz tez skalowac UI teraz, czyli w opcjach grafiki daj np. 125% i mod powinien tez sie powiekszyc. Quote
Marthless Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 W moim przypadku w rozdzielczości 2k jest dość duży rozmiar, jak na skalowanie w 125%. Dziwnie to wygląda. Quote
Recommended Posts