Jump to content

mod - promień uderzenia arty

Recommended Posts

Posted

Aslain, widziałem że w modpacku pojawił sie mod o nazwie promień uderzenai arty lub też inaczej arty splash. Z ciekawości sprawdziłem czt ten mod jest na stronie wgmods - nie ma więc nie będą pewnym czy jest dozwolony napisałem do suportu i dostałem taką odpowiedz :

Możesz mieć jak najbardziej racje. Jedynie modyfikacje pojawiające się na naszym oficjalnym ModHubie są dozwolone do używania w naszej grze i jeśli interesujący Cię mod na nim się nie pojawia to za korzystanie z niego możesz spodziewać się blokady konta. 

jak to w końcu z tym modem jest, bo jedna osoba z suportu twierdzi że jeśli nie ma go na ich stronie jest niedozwolony, druga z kolei że akutar tego moda nie ma na liście zabronionych. Często gram dla zabawy artą i chcaiłem się upewnić co do tego moda

• Administrator
Posted

Promien arty jest starym modem, nie jest to nowosc, i jest modem dopuszczalnym, a oni zawsze odpowiadaja tak samo, nie ma sensu sie pytac WG skoro ja sie tym juz zajmuje i moja paczka zawiera tylko dozwolone modyfikacje. Skoro moj modpack jest na wgmods, mozesz przyjac ze mody w nim zawarte tez sa dopuszczone, jesli juz tak sie chcesz trzymac ich odpowiedzi.

Nie ma co sie dopytywac, jest to paczka w 100% legalna.

ps. to nie jest tak że tylko modyfikacje na wgmods.net sa legalne a wszystko inne nie, ktoś tam z supportu nie pisze całej prawdy, nie ma tego nigdzie w regulaminie że tylko mody stamdąd są dopuszczalne. Tym portalem z modami można posiłkować się, i mieć pewność że mody tam zawarte zostały potwierdzone, ale nie działa to w druga strone, ze mody tam niezawarte są niedopuszczalne. Jest bardzo dużo modów których tam nie ma, a są dopuszczalne.

Liczy sie regulamin i jego interpretacja przez WG, a jako ze ja jestem blisko z WG, i sie dopytywalem odnosnie wszystkiego co moze podpasc pod zabronione, to mogę spać spokojnie, jak moi użytkownicy.

Posted

dzięki za info . Cieszę się że coś się pojawiło w modpacku  ( albo może ja tego nie widziałem )