kzb3 Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Aslain, mam pewien problem. Zainstalowałem najnowszą paczkę ( wraz z modem ulepszona karuzela okrętów ) - po uruchomieniu gry okazuje się że okręty na karuzeli są białe, dzisiaj zauważyłem że jest jeszcze mod 3d ikonki na kompaktowej karuzeli. Po zainstalowaniu obydwu ( ulepszona karuzela + 3d ikonki ) wygląda to tak jak na foto, nie instalując 3d ikonki są tylko białe ikony okrętów. Nie wiem czy to u mnie tylko występuje czy też tak ma być bo wydaje mi się że kiedyś ikonki okrętów były kolorowe ( jak na foto ) jak instalowałem tylko ulepszoną karuzelę okrętów Quote
Administrator Aslain Posted August 3, 2023 Administrator Posted August 3, 2023 Załącz logi z instalacji w której jest problem. Przez białe okręty to co rozumiesz? Ich nazwy, ikonki czy cos innego? Pokaz na obrazku. Zainstalowałem samą ulepszoną karuzelę i tak to wygląda u mnie: A tak Ulepszona + 3D ikonki itd.: Quote
Recommended Posts