Ulthion Posted February 15 Posted February 15 Jak w tytule czy może mnie ktoś naprowadzić - jeśli takowy jest w paczce, jak on się zowie i gdzie mniej więcej można go znaleźć? Niby WG dodało opcję pokazywania HP swoich i wrażych czołgów ale wartości procentowe nie są aż tak przydatne jak dokładne wartości. Quote
Ulthion Posted February 29 Author Posted February 29 Teraz sprawdziłem.. ale mi chodziło o punkty HP nie nad czołgami ale na liście pojazdów po lewej i prawej stronie - lista sojuszników i przeciwników. Quote
Administrator Aslain Posted February 29 Administrator Posted February 29 25 minutes ago, Ulthion said: Teraz sprawdziłem.. ale mi chodziło o punkty HP nie nad czołgami ale na liście pojazdów po lewej i prawej stronie - lista sojuszników i przeciwników. Dwie opcje: albo Panele Graczy Pro od CHAMPi, gdzie mozna sobie w menu w garazu wybrać różne opcje: Quote
Ulthion Posted February 29 Author Posted February 29 Dziękować sprawdzę. Ja nie wiem jak Ty się w tej swojej paczce nie gubisz, jak przy samej instalacji oczopląsu można dostać 😄 Quote
Administrator Aslain Posted February 29 Administrator Posted February 29 6 minutes ago, Ulthion said: Dziękować sprawdzę. Ja nie wiem jak Ty się w tej swojej paczce nie gubisz, jak przy samej instalacji oczopląsu można dostać 😄 Czasami coś szukam dłużej, w ostateczności zawsze można przeszukać plik \Aslain_Modpack\Components_List.txt 🙂 Quote
Recommended Posts