Kamilnk75 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Mam problem, dokładniej nie mam celownika (tego kółka co się zawęża przy skupianiu). Jakiego moda to jest wina? Jakieś się gryzą? Quote
sajo666 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 to samo + błędy w wynikach bitwy a dokładniej misje są nałożone na siebie. Brak możliwości dołączenie i stworzenia plutonu dynamicznego Quote
riload Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Brak możliwości dołączenie i stworzenia plutonu dynamicznego Też mam tak. Quote
Mr_Sarna Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 (edited) Za pierwszym razem, brak celownika skupiania. Drugi raz po restarcie moda ten sam problem i DMG panel i info nie pokazywały, co dostawałem, albo komu co strzelałem. Pozdrawiam i życzę poprawek ! Up. Pare problemów może być związanych z samym bugiem nowego update WoTa. Edited March 11, 2016 by Mr_Sarna Quote
buli202 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 wszystkie celowniki tak maja odchaczyc celowniki i narazie na tym grac co jest w grze Quote
Administrator Aslain Posted March 11, 2016 Administrator Posted March 11, 2016 Wszyscy nie zalaczaja logow, przez to bardzo utrudni mi to naprawienie tego problemu. Quote
Smalec Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 chyba o te logi chodzi mam takie same problemy _Aslain_logs.zip python.log Quote
Administrator Aslain Posted March 12, 2016 Administrator Posted March 12, 2016 Nowa paczcka ma usuniete bledne celowniki, i jeden zaktualizowany, pobierz dzisiaj 01 i sprawdz. Quote
DUZY Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Miałem ten sam problem. I nie miało znaczenia, czy celownik był z modów, czy standard WG. Wywalenie modu "Serwer turret extended by spoter" pomogło. Quote
pajo5 Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 brak kolka skupiania jest wtedy gdy zaznaczy sie " synchronizuj celownik serwerowy ze zwyklym " po odznaczeniu tego jest normalnie Quote
kriston Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 U mnie ulepszony celownik serwerowy kaszanił bez tego działa normalnie. Quote
Administrator Aslain Posted March 13, 2016 Administrator Posted March 13, 2016 Dzieki za info, moda usuwam. Quote
kriston Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) Nadal coś nie działa i celownik serwerowy i celownik z proarty chyba się gryzą jak je instaluje to ginie to kółko przeładowania. Przy nacelowaniu na wroga za pomocą auto aim indication + znika ulepszony serwerowy celownik a tak to działa, proarty odinstalowałem chyba to powodowało problem tym razem. Edited March 14, 2016 by kriston Quote
Administrator Aslain Posted March 14, 2016 Administrator Posted March 14, 2016 Nadal coś nie działa i celownik serwerowy i celownik z proarty chyba się gryzą jak je instaluje to ginie to kółko przeładowania. Przy nacelowaniu na wroga za pomocą auto aim indication + znika ulepszony serwerowy celownik a tak to działa, proarty odinstalowałem chyba to powodowało problem tym razem. W jakich trybach gry ? bo wiem ze Autoaim indication jest zabugowany w niektorych trybach. Musialbym miec logi, bo nie wiem co instalujesz. Czy sam ProArty czy jakis inny tez. Quote
Metafan Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Sam Pro Arty miałem i powodował ten błąd,pozostałe dla art nie robią tego problemu z kółkiem przeładowania. Quote
kriston Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Podrzucam logi : _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Zwolinho Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 celownik Pro Arty powoduje błędy, nie dołączam plików bo to przed chwilą potwierdziłem Quote
Administrator Aslain Posted March 16, 2016 Administrator Posted March 16, 2016 celownik Pro Arty powoduje błędy, nie dołączam plików bo to przed chwilą potwierdziłem W sensie jakie bledy? Quote
Metafan Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 W sensie jakie bledy? Brak kółka skupiania i "kropki" penetracji Quote
Administrator Aslain Posted March 17, 2016 Administrator Posted March 17, 2016 Mimo wszystko logi by sie przydaly, ale z 06, jesli dalej Ci sie to dzieje. Quote
PSV Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 U mnie problem znikającego celownika występuje od kilku wersji. Przedtem odpalała sie bitwa, ale nie było celownika. Teraz zawiesza się na ekranie ładowania bitwy z drużynami. Bitwa trwa w najlepsze, bo słyszę efekty, ale widzę tylko skład drużyn. Załączam 3 paczki logów - bez Pro Arty (działa wszystko), z Pro Arty (nie da się wejść do bitwy) oraz z celownikiem dla arty z Miecza Damoklesa (działa wszystko). logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 2, 2016 Administrator Posted April 2, 2016 Udalo sie odtworzyc. Calkiem mozliwe ze ten nowy skrypt dla celownika ProArty nie jest do konca dopracowany. Niestety robi to ktos mi nie znany, i rusek do tego, takze ciezka sprawa, zobacze jeszcze, nonstop skanuje w poszukiwaniu nowosci. Quote
Administrator Aslain Posted April 2, 2016 Administrator Posted April 2, 2016 Niestety nowy skrypt ktory znalazlem nic nie pomogl, wiec celownik na razie usune, pewnie trzeba innych plikow swf. Quote
Recommended Posts