KaDar Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 W WoWs któryś z modów zmienił mi język na angielski. W launcher mam ustawiony polski . Jak przywrócić język polski Quote
Administrator Aslain Posted August 27, 2016 Administrator Posted August 27, 2016 Nie zalaczyles logow wiec musze zgadywac ze zignorowales ostrzezenie przy modzie. Quote
halif Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Być może jest coś jeszcze. Też mi zmieniło język, a o samolotach pamiętałem, ten mod jest już od tylu miesięcy, że pamiętałem też czy przypadkiem go nie zainstalowałem.... To nie było to. Nie robiłem śledztwa, który mod to zmienił. Po prostu zainstalowałem minimalną, potrzebą ilość modyfikacji i gra włączyła się po polsku... Quote
KaDar Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 9 godzin temu, halif napisał: Być może jest coś jeszcze. Też mi zmieniło język, a o samolotach pamiętałem, ten mod jest już od tylu miesięcy, że pamiętałem też czy przypadkiem go nie zainstalowałem.... To nie było to. Nie robiłem śledztwa, który mod to zmienił. Po prostu zainstalowałem minimalną, potrzebą ilość modyfikacji i gra włączyła się po polsku... Też pamiętałem o tym modzie to na pewno nie ten mod.Już wiem mod z ostrzeżeniem dzwiękiem o torpedach _Aslains_Installer_CompList.log Quote
kzb3 Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 W moim przypadku ( nie grałem pół roku ) po zainstalowaniu wybranych modów był język angielski. Miałem zainstalowane : -oryginalne ikonki z gry -celownik hootorez marine zebra -kształt markerów celownika 2 - zeiss zoom fov x25 -markery nad celami by badobest hp + nick -ekran logowania - film wyłaczony pokaż zdjęcie montana - oryginalne tracery z gry -bardziej widoczna ikonka kierowania okrętem -odznaki v1 by wrestw - fog remover -lepsze ikonki okrętów na karuzeli ślady torped by pold Miałem jeszcze zainstalowane: -ekran ładowania pancerniki -złote ikonki okrętów premium -nagrywanie powtórek z bitwy -zmiana regionu gry -unikalne kamuflarze dla wszystkich okrętów Po usunieciu tych ostatnich 5 modów i zainstalowaniu paczki od nowa język polski wrócił . Ciekawe który mod to powodował. Bo to co znalazłem u aslaina na forum czyli : - samoloty z nazwami okrętów pochodzenia - ostrze zenie przed torpedami nigdy nie miałem zainstalowanych Bedę musiał próbowac pokedynczo dokładać i wtedy chyba będę wiedział Quote
Administrator Aslain Posted October 24, 2016 Administrator Posted October 24, 2016 Dziwne, jedyny mod ktory powinien zmienic jezyk na ang. to ten od nazw samolotow. Zalacz tez zlogi, bo przeklepywanie modow z listy recznie nie jest dobre. Quote
buczerKOX Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 (edited) Witam odświeżam temat bo na moją "Błahostkę" nadal nikt nie odpowiedział. Gra nadal jest w wersji angielskiej mimo że w lanczerze mam ustawione PL, oraz dźwięk nadpływających torped w stylu "Szczęki" też nie działa. Pozdrawiam. _Aslain_logs.zip Edit: Musiałem przeoczyć ten fragment ze zmianą języka a co do torped to szkoda fajne by to było Dziękuje za odpowiedz pozdrawiam. Edited February 4, 2017 by buczerKOX Problem rozwiązany Quote
Administrator Aslain Posted February 1, 2017 Administrator Posted February 1, 2017 Język angielski masz bo zainstowałeś: Kaliber dział w calach, pisze w jego opisie że zmienia język gry Torpedy nie wiem, musiałbym sprawdzić, ten mod raz działa raz nie. Quote
Recommended Posts