Prezes26 Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 (edited) W bitwie przy zadawaniu obrażeń i uszkodzeń zamiast ikonek pojawiają się czerwone kwadraciki a szansa na wygraną live w bitwie też nie działa _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited October 5, 2016 by Prezes26 Quote
michal_1986r Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Nowy patch WOT, wprowadził fabrycznie logi obrażeń i ataku, wiec jeśli korzystasz z 2 jednocześnie odpowiadających za to modów w grze (Aslain + to co jest po nowym patch) to logiczne że będzie źle wyświetlać ... W opcjach gry możesz wyłączyć te logi obrażeń i wtedy powinno poprawnie wyświetlać Ci się w/w Quote
Prezes26 Posted October 6, 2016 Author Posted October 6, 2016 No ale ja właśnie chce żeby były te dodane przez wg a nie z moda dla tego w modzie je wyłączyłem ale najwyraźniej coś się jeszcze z tym gryzie ale nie wiem co Quote
mis_tek Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 U mnie ten sam problem powodowały ikony czołgów. 2 Quote
tomash Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Dokładnie, też testowałem i jakiekolwiek ikonki jak zamontujesz powodują ten błąd. 1 Quote
kwasek32 Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 proste rozwiazanie , nie instaluj modow z zadawaniem obrażeń i uszkodzeń i po problemie. Quote
johnymetallicaPL Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 4 hours ago, kwasek32 said: proste rozwiazanie , nie instaluj modow z zadawaniem obrażeń i uszkodzeń i po problemie. Nie bardzo, bo nie to stanowiło problem tylko ikony konturów pojazdów. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. 1 Quote
kwasek32 Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 @johnymetallicaPL Ze tak zapytam. Czy czytales co autor tego posta napisal ? Nie wspominajac juz o zalaczonym JPG przez niego z zaznaczonym problemem na CZERWONO. Wiec moze najpierw naucz sie czytaz ze zrozumieniem zanim zaczniesz wciskac komus ze ludzi w blad wprowadza Moj poprzedni post odnosil sie dokladnie to tego co autor napisal i zamiescil w tym poscie. Quote
Prezes26 Posted October 6, 2016 Author Posted October 6, 2016 No faktycznie problemem były ikonki ;] Quote
mutopompka Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Wygląda na to, że to błąd czcionek. Proponuję ściągnąć fonty (z posta @Aslaina o podlinkowanych modpackach). Rozpakować je do windows/system/fonts i odpalić gierkę, sprawdzając, czy się poprawiło. Quote
johnymetallicaPL Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 (edited) 2 hours ago, kwasek32 said: @johnymetallicaPL Ze tak zapytam. Czy czytales co autor tego posta napisal ? Nie wspominajac juz o zalaczonym JPG przez niego z zaznaczonym problemem na CZERWONO. Wiec moze najpierw naucz sie czytaz ze zrozumieniem zanim zaczniesz wciskac komus ze ludzi w blad wprowadza Moj poprzedni post odnosil sie dokladnie to tego co autor napisal i zamiescil w tym poscie. No to Ci tłumaczę, że: On 5.10.2016 at 9:16 PM, Prezes26 said: W bitwie przy zadawaniu obrażeń i uszkodzeń zamiast ikonek pojawiają się czerwone kwadraciki a powodowało to zainstalowanie konturów czołgów, ale już zostało to poprawione i można je ponownie zainstalować i będzie wszystko si. Czegoś jeszcze nie rozumiesz? Bardziej obrazkowo może to przedstawić, czy w innym języku? Edited October 6, 2016 by johnymetallicaPL Quote
Administrator Aslain Posted October 7, 2016 Administrator Posted October 7, 2016 Problem powinien byc juz naprawiony. Uzywajcie najnowszej paczki 02. Quote
johnymetallicaPL Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Owszem, jest - już to pisałem wyżej Quote
Recommended Posts